peter
Петар Пан...
- Член од
- 6 септември 2005
- Мислења
- 636
- Поени од реакции
- 165
ДаДали делат влез Ричи спорт и Валијант ( или како и да се викаше тој секс шопот таму) ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ДаДали делат влез Ричи спорт и Валијант ( или како и да се викаше тој секс шопот таму) ?
Гладијатор ти е супер избор ако ти е блиску. За студенти имаш и попусти мислам. Јас лани бев имаш надзор, прашања за суплементи, консултации за исхрана, распоред на вежби ...Само после 5-6 попладне е фул.[DOUBLEPOST=1404829116][/DOUBLEPOST]Некој да ми даде информации за во Гладијатор, сакам да одам, не сум нешто спортски настроен и физички спремен премногу, чисто за активност. Има ли некои полесни и основни справи (пример, за трчање?), има ли гужва? Еднаш бев само да се распрашам, не се загледав премногу, но од што видов и не забележав некои лесни справи кои би можел јас да ги користам хахаха... Знам каде е, и за цена знам дека е 700 месечно, 100 дневно...
Или некој друг предлог за некое полесно вежбање хаха, во Аеродром или Кисела Вода? Цена да биде поефтина, еве до 1000 максимум по можност.
Ако добиеш инфо која е извести меИмало некоја теретана во аеродром 600 месечно (50 од тренинг) за секој ден (освен недела)
Инфо некој?
Нешто линк ,дополнителни инфо имаш окулу тоа кави програми има ?Има ново отворена теретана на авној 34 во аеродром по уличката што поминува покрај златна вилушка. Тренерот е профи. Месечно е 800 ден а тренинг е 100че мислам. Еве и сликиче на кратко се што се нуди и а и како се вика воедно![]()
Кој оди за заебавање - ќе се заебава, кој оди за вежбање - ќе си вежба.На пример не ја знам капитол каква теретана е, ама до сега имам прилика да видам кој луге одат во таа теретана.... така да ...
Исклучоци има... и секоја чест!Кој оди за заебавање - ќе се заебава, кој оди за вежбање - ќе си вежба.
Вежбам во Капитол последниве 6 месеци и можам да кажам дека е одлична теретана. Простор, справи, хигиена, однос на вработени, климатизација, вежбачи кои не се нафурани маалси ликови. Кој оди за вежбање, има одлични услови, има и тушеви, отвораат од 7 сабајле, па можеш да вежбаш и пред работа и да се истушираш.
Има реквизити и за кросфит, аеробик...
Нешто повеќе каде се наоѓа точно, адреса слики ако има веб страна или на фб.Олимпија 800 денари
https://www.facebook.com/pages/Olympia-Fitness-Center/206567229525747Нешто повеќе каде се наоѓа точно, адреса слики ако има веб страна или на фб.
Кај факултет за туризам имало некоја теретана, како се вика некој инфо?
Позади Факултетот за туризам има две тератани. Едната е на улица Петре Пирузе, мислам дека беше 900 денари за месец, колку сакаш, кога сакаш. Солидно изгледа и мислам и јас да почнам таму, бидејќи неможам да најдам друга во близина.Кај факултет за туризам имало некоја теретана, како се вика некој инфо?
mozat i devojki ama lokacijata i e do sex shop. ok e pristojna e ima recisi se sto treba malku od postar kov teretani e - i nemas tush kabini.Aj nekoj nesow da kaze za rici sport... i ovaa ako e samo za maski![]()