Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имало некоја теретана во аеродром 600 месечно (50 од тренинг) за секој ден (освен недела)

Инфо некој?

Сигурно е прашано милион пати ова, но добри и евтини теретани во близина на Карпош 4/Тафталиџе? Нека биде да речеме 1000 денари максимум од месец. Може и некаде близу овој регион, поентата ми е одма после школо да можам да отидам.

Исто така, има некој да сподели искуство со некоја теретана близу Чаир? Благодарност!

Oва со цел да ги оправдаш теретаните со лоша опрема, или?
Како е тоа возможно? Исто како да кажеш дека на терен со најтапа трева се игра најдобар фудбал. Ако е така, овие од селава ќе ги ставеа Барселона и Манчестер во шише.

Резулатите зависат од човекот и како ќе си ја сфати работата. Добрата опрема може само да му помогне во остварувањето на резултатите.
Лошите резултати се должат на големиот процент луге што одат во добрите теретани, за само да бидат видени и да се исчекираат дека се у добра теретана. Кај нас си го имаме тој комплекс да бидеме видени и дека сме влезени во шемата. На пример не ја знам капитол каква теретана е, ама до сега имам прилика да видам кој луге одат во таа теретана.... така да ...

точно, го немаат тој шмек на вежбачка теретана, за капитол имам баш такво мислење

Така е се согласувам ацид,но како што рече членот над мене луѓето сакаат да бидат видени и да се релаксираат не да вежбаат.
Ќе се споредам јас со другар ми тој од пред 2 години е ист,минимална разлика и уште вежба и се нервира зашто нема резултати кога иде по нивна програма превземена од интернет...

Sent from my ME173X using Tapatalk

Ајде малку поспецифично. Ми треба теретана што има над 250-300кг во тежини, идеално олимписки шипки, кафез или рак за чучањ, место за мртво дигање и бенч. Ми треба powerlifting-френдли теретана. Нит туш, нит машини ме интересираат. И за цена не ми е проблем до 1800-2000 денари месечно. Само да има тежини и шипки асални.

Дали некој знае како се движат цените на теретаните во Битола? Ми треба теретана каде има и слободни тежини и справи.

Добри теретани во Битола? Потребна ми е теретана која е опремена со слободни тежини и справи. И како варираат цените во таа теретана?

Паљото бе, ете сега и нова отвори ат пазар. :D

Ако седиш горе Нова Битола , Универзал...

А колку би чинела месечна членарина?

Мислам дека беше 800 денари

Слушај го ЗеленоБел, тој е надежен билдер :D

Дали делат влез Ричи спорт и Валијант ( или како и да се викаше тој секс шопот таму :) ) ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom