Anco
За солун ДА, ЗА срем НЕ
Дали има овде тема и за повреда на рамена-незнам.(ако има на која страна да ја барам)Колку години имаш? За да можам да ти препорачам какви препарати да пиеш.
Претпоставувам си помлад па би ти препорачала некои препарати на природна база богати со калциум и хондроитин. Можеш да земаш и рскавица од ајкула од натуре есеншал е препаратот и е доста ефикасен а не е многу скап.
Од мастови имаш мал милион што можеш да ги користиш. Бидејќи и јас имам проблеми со колената (само кога се менува времето) сум ги пробала Наклофен, Фастум и Коунтер паин. Сите се ефикасни, но оваа последнава е најдобра.
Пред една недела паднав на едно рамо и го повредив,на снимките нема ништо с е е О.К. ама имам уште мн.болки
поточно не можам да ја подигам раката или враќам наназад.И мене кетонал ми препишаа па се мачкам. Друго чаре за побрзо да помине или треба некои одреден период па само од себе да помине.
Постои ли снимање на меките ткива и мускули и како се вика тоа снимање. Како да докажам дека имам болка.(која не се гледа)