Прашање за Христијанството III

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Не знам за кој филм се работи, ама многу е веројатно дека се работи за нечие Богохулие, за што не сакам да си го арчам времето.
Пародија на животот на Исус.

А оној што го даваат за Мојсеј? Си го гледал!? Колку трае 4 или 5 саати? Тој е од 80-тите.

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Пародија на животот на Исус.
Нивниот грев нека оди на нивниот грб...[DOUBLEPOST=1406396332][/DOUBLEPOST]
А оној што го даваат за Мојсеј? Си го гледал!? Колку трае 4 или 5 саати? Тој е од 80-тите.
Веројатно пак некоја бласфемија, не?...

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Јок, вистинската библиска приказна.
Вистинската?...
А бе беги од тука...:icon_lol:
Сигурно главниот актер ќарил и „Оскар„ за убедливоста од ликот Мојсеев.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Вистинската?...
А бе беги од тука...:icon_lol:
Сигурно главниот актер ќарил и „Оскар„ за убедливоста од ликот Мојсеев.
Чекај да дојде Велигден/Божиќ и ќе се увериш и самиот. :P

Па тоа е целта на филмската продукција- профит и слава.:)

Член од
5 јули 2013
Мислења
85
Поени од реакции
37
За сакатењето на женските гениталии. Мислам дека е последно. Но што и да прочиташ во врска со исламот на таа тема, нема да биде надвор од контекст.
Toa e edna od najludite raboti sto ja procitav vo posledno vreme,sakatenje na site cel senski pol od 11 do 46 godini,A plus moze i ne ni posledno poznavajkigi niv,samo se prasuvam sasto samite dzihadisti ne se osakatat taka,nego toa go pravat samo na zenite,oni sto si mislat deka ako e zena mozes sto sakas da si pravis so nea,samo sto nemozat da razberat deka toa utre ke im se udri od glava na nivnite kerki..

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Toa e edna od najludite raboti sto ja procitav vo posledno vreme,sakatenje na site cel senski pol od 11 do 46 godini,A plus moze i ne ni posledno poznavajkigi niv,samo se prasuvam sasto samite dzihadisti ne se osakatat taka,nego toa go pravat samo na zenite,oni sto si mislat deka ako e zena mozes sto sakas da si pravis so nea,samo sto nemozat da razberat deka toa utre ke im se udri od glava na nivnite kerki..
Коелјо има една многу убава приказна во вркса со тоа во “Вероника реши да умре“. Мислам дека еднаш ја напишав...не е битно.....

пи ес. Не ми одговори на прашањето. Веруваш во панспермијата? Ме интересира чисто онака.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
ВЕРАТА те прави христијанин. ЖИВОТОТ покажува дали си христијанин. НЕВОЛИТЕ потврдуваат дека си христијанин. СМРТТА те крунисува како христијанин.

Член од
5 јули 2013
Мислења
85
Поени од реакции
37
Коелјо има една многу убава приказна во вркса со тоа во “Вероника реши да умре“. Мислам дека еднаш ја напишав...не е битно.....

пи ес. Не ми одговори на прашањето. Веруваш во панспермијата? Ме интересира чисто онака.
Da,duri i mislam deka i taka e prenesen od negde i zivotot na zemjata...[DOUBLEPOST=1406584118][/DOUBLEPOST]
Da,duri i mislam deka i taka e prenesen od negde i zivotot na zemjata...
Kako vikaat:ako sakas da vidis alien,poglednise vo ogledalo:)[DOUBLEPOST=1406584319][/DOUBLEPOST]
Da,duri i mislam deka i taka e prenesen od negde i zivotot na zemjata...[DOUBLEPOST=1406584118][/DOUBLEPOST]
Kako vikaat:ako sakas da vidis alien,poglednise vo ogledalo:)
[DOUBLEPOST=1406585063][/DOUBLEPOST]http://www.alienresistance.org/panspermia-life-on-earth-from-outer-space/

Последно уредено:

Aleksandar Nevski

Окултисти свих земаља ... чувајте се! Доваѓам!
Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
Штосот е во тоа што ти мислиш дека Исус е Бог. Ти си во криво. :P

Него, што мислиш за филмот на Монти Пајтон (1979). Инспирацијата потекнува од животот на Исус.
За првото е само твое мнение, за второто сметам дека тролаш

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997

Aleksandar Nevski

Окултисти свих земаља ... чувајте се! Доваѓам!
Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
Сметаш дека Исус е Бог!?

Не си го гледал филмот? Во ред ај прогуглај малку. :)
Чедо мое, во времето кога бев млад и го гледав тој филм не постоеше интернет. Ој си легни... Затоа и ти реков дека тролаш...

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Чедо мое, во времето кога бев млад и го гледав тој филм не постоеше интернет. Ој си легни... Затоа и ти реков дека тролаш...
Ок, чедо твое. Нема потреба да ме провоцираш.
И чедо твое, последната реченица од коментарот ти нема никаква логика. Ако под тролање подразбираш зборување на вистината, тогаш навистина тролам.

Kajgana Shop

На врв Bottom