MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
И ај читни нешто плус дали имало педери во Европа од 7-14 век, и дали имало потоа..
Не бе: од 7-от до 14-от век немало педери, ама потоа одеднаш и сами од себе се „појавиле„....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ај читни нешто плус дали имало педери во Европа од 7-14 век, и дали имало потоа..
И која религија е претходник на тие настани?! Грчката митологија, нели?!!
Јас ќе го славам моментот кога Исламот ќе доживее една ренесанса. Тоа ќе биде најдоброто нешто кое му се случило на човечвото.Добро,но го спомнав бидејќи да беше нешто против Бог,тоа имаше овде на форумов еден куп атеисти да го слават.. да не заборавиме каков е ставот на ''иконата на Атеизмот'' за Бог![]()
Па да! Секогаш кога некој ќе го разоткрие твоето лицемерие, тогаш тој неразбира ништо.Не премолчувам ништо: тоа што ти не го разбираш, не значи дека јас го премолчувам.
Не заборавај. Штосот за тоа дека Исус е полубог е земен од грчката митологија.Тачно!
Зевс, имено, се „онадуел„ со Ганимед токму во грчката митологија, не во будизмот.
Дај изјасни се зашто вакви.. џихадистички ставовиЈас ќе го славам моментот кога Исламот ќе доживее една ренесанса. Тоа ќе биде најдоброто нешто кое му се случило на човечвото.
Друго ништо не славам, а каков е ставот, искрено не знам, нит не интересира.![]()
Прочитај го новиот предлог на ретардоните ,на верски вести, ќе ти стане јасно.Дај изјасни се зашто вакви.. џихадистички ставови![]()
Читам ама неможам да најдам ништо во склад со тоа твоето предходно мислење,ако не ти е тешко потенцирај ми на што точно мислиш.Прочитај го новиот предлог на ретардоните ,на верски вести, ќе ти стане јасно.![]()
За сакатењето на женските гениталии. Мислам дека е последно. Но што и да прочиташ во врска со исламот на таа тема, нема да биде надвор од контекст.Читам ама неможам да најдам ништо во склад со тоа твоето предходно мислење,ако не ти е тешко потенцирај ми на што точно мислиш.
Аха,и зошто тоа чекаш ренесанса на исламот ?За сакатењето на женските гениталии. Мислам дека е последно. Но што и да прочиташ во врска со исламот на таа тема, нема да биде надвор од контекст.
Ренесанса по потесна смисла на зборот.Аха,и зошто тоа чекаш ренесанса на исламот ?![]()
Не заборавај. Штосот за тоа дека Исус е полубог е земен од грчката митологија.
Штосот е во тоа што ти мислиш дека Исус е Бог. Ти си во криво.Штосот е во тоа што Христос Е Господ Бог, „она„ кое грчката митологија не го познава.
И пак си во криво...![]()
Штосот е во тоа што ти мислиш дека Исус е Бог. Ти си во криво.![]()
Него, што мислиш за филмот на Монти Пајтон (1979). Инспирацијата потекнува од животот на Исус.