- Член од
- 27 октомври 2013
- Мислења
- 135
- Поени од реакции
- 201
Под точки,што добиваме:Ako evreite posakaat da se preselat vo druga zemja, treba da im gi otvorime vratite, i da gi naseluvame vo zapadna Makedonija.
-Економија ке вивне во најкраток можен рок.
-Инцестите ке ги начукаат во едно село што ке го нарачат Газа и од таму ке им бараат пасош да излезат.Ова додека не се донесе закон да се истребат скроз.
-Грција ако мисли дека сега нема леб да јаде,тогаш ке нема ни трошки да јаде ако продолжи со уцени, зошто треба само некој Евреин да даде вето во некој одбор на некоја банка, за сите да станат на нозе и да ја отераат во пм.Грчкото вето во споредба со ова...па не се споредува.
-За постигнувања во технологија,медицина и физика да не зборам.
Да бе, и после Евреите не биле одбран народ а оние оркине правени од инцест,они биле тој народ.хахаха
Само еден проблем има.Таа будала против која што се бореле нашите дедовци во втора светска војна ги убила сите Евреи на овој простор во соработка со Бугарите.
Паметните го оставиле цело шипптарско ѓубре овде{Неписмењаци,инцести,арамии,}
а одлучиле дека овие што се доктори,банкари,образовани луѓе и слично,дека они се инфериорни.
Јас се молам Евреите да почнат да се населуваат тука.Ма втор јазик заедно со Македонскиот одма нека биде Хебрејски и пет рамковни нека добијат без војна како подарок.Ова само зошто знам дека во која и земја одат,не работат против неа и против домашниот народ туку ги унапредуваат.За возврат можеби бараат подршка ама кој бе би.Ти на мене,јас на тебе,тоа е пријателство.
Кажете кога има слободен ден во владата да одам ова како предлог на тапчото Грујо да му го кажам.