Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Мило ми е така кога фановите на барса кисните по цел ден на форумот на Реал,кога правите пресметки,кога посетувате официјален шоп на Реал Мадрид,кога сте финансиски менаџери на Перез и тн... ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
Мило ми е така кога фановите на барса кисните по цел ден на форумот на Реал,кога правите пресметки,кога посетувате официјален шоп на Реал Мадрид,кога сте финансиски менаџери на Перез и тн... ;)
Е ме заеба сега упм, си одам. :cuc:

Пабло опет по старо :D

10363323_726460724087051_282416665718713524_n.jpg
[DOUBLEPOST=1406333199][/DOUBLEPOST]+
Карло барал замена и за Мората.

една опција- ЛуКаКу
друга опција - позајмица на Фалкао,со можност да се откупи 2015. позајмица вреда 12мил.

Последно уредено:
1403409260_510163_1406345199_portadadelperiodico_grande.jpg

Можно е да улета некој од овие двајца, штом пишува дека на Анчелоти му е потребен уште еден напаѓач...

Дајте уште едно дете ...
Јас би играл на Лукаку, ФалСкао нека си печали во Монако.

Реал ќе добие обесштетување од 65 милиони евра за Ди Марија... така да дефинитивно ќе си отиде глушецот:(:(

А све можеше да се заврши со еден напаѓач и Тони Крос.
Вака го даваш Ди Мариа, го носиш Родригез и купуеш уште еден напаѓач. Што значи Анлечоти планира да ја менува и тактиката во 4-2-3-1. И сигурен сум дека Карло не беше ни прашан дали го сака Родригез, едноставно му беше купен па сега нека му бара место на 80м вредниот трансфер.
Све си мислев дека него го планираа како напаѓач, ама очигледно сега Карло ќе мора да ја менува и формацијата за да му удоволи на чика Перез, а му треба и уште еден напаѓач.
Се враќа Перез на старите патеки, он да решава за тоа кој доаѓа а кој си иде од клубот. Мислев му дојде памет, ама изгледа сум згрешил. Од формација која одлично функционираше, сега мора да се работи на нешто ново што ќе треба време за да профункционира.
Браво Перез (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom