Прашање за Христијанството III

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Генијална споредба. Ти си мојот нов јунак на кајгана, со задоволство ги читам твоите постови.

Туку, гледам дека се фалиш во друга тема дека си ДУПЕЛ бугарки. Сега ме интересира, ти како ревносен рисјанин, што мислиш што вели Исус за дупењето Бугарки?
Аххххххххххххххххххххххххххххххххххх! немаш појма кое задоволство ми го правиш кога ќе ме цитира некој како тебе + лајк на цитираното ќе ти стави оваа од Синдикат на искинати! ејјјјјјјјјјјјјјј Европа од Лисабон до Ст.Петерсзбург сум ја прошол,ама никаде не сум нашол задоволство како ова!!! :D искрено ФАЛА ВИ ШТО ПОСТОИТЕ хахаха :D да не сте вие нема кој да ми ги причинува задоволствата во овие години.. ФАЛА ВИ,ДОЛЖНИК СУМ ВИ! (најсериозно го мислам ова).

Што се однесува со постот за кој ме цитираш,зошто си ти и овие другиве другиве олоши сте толкави кукавици што секој мој пост на било која тема го следите а немате храброст да стистене на мојот профил Следи? без навреда ова,не те стаев тебе во група на олоши да не се лутиш.. туку јас сум грешник,никаде на форумов и во животов нити сум изјавил нити напишал дека сум безгрешен,дури имам напишано дека сум МЕЃУ НАЈГРЕШНИТЕ.. тоа со бугарките е ЧИСТЕЊЕ ОБРАЗ.. да не ви ја плукаат Македонштината со изроди и да ви се ситат бугари и албанци како со таа што ти стаела лајк.Не е тоа темата затоа пишувај нешто што е во склад со темата... мојот приватен живот не е за јавност,а ако те интересира, нешто имаш таму десно Приватна порака се вика,па бујрум.[DOUBLEPOST=1406314325][/DOUBLEPOST]
И не ни кажа што мисли Исус за дупењето Бугарки. Мислиш така дека ќе поминеш?
Смири се детенце,не сум машина да пишувам 1000 букви во секунда.Ете ти одговор

Член од
6 мај 2014
Мислења
647
Поени од реакции
1.184
Што се однесува со постот за кој ме цитираш,зошто си ти и овие другиве другиве олоши сте толкави кукавици што секој мој пост на било која тема го следите а немате храброст да стистене на мојот профил Следи? без навреда ова,не те стаев тебе во група на олоши да не се лутиш.. туку јас сум грешник,никаде на форумов и во животов нити сум изјавил нити напишал дека сум безгрешен,дури имам напишано дека сум МЕЃУ НАЈГРЕШНИТЕ.. тоа со бугарките е ЧИСТЕЊЕ ОБРАЗ.. да не ви ја плукаат Македонштината со изроди и други средства.Не е тоа темата затоа пишувај нешто што е во склад со темата... мојот приватен живот не е за јавност,а ако те интересира, нешто имаш таму десно Приватна порака се вика,па бујрум.
Браво. Уште еден пример за рисјанска логика. Грешен сум, ама ќе се поправам. Смрдловци смрдени лицемерни. Инаку, ти Бугарка немаш видено, а не дупено. Всушност, не верувам дека со жена имаш легнато, освен некоја слепа и глува до која не би можеле никако да допрат твоите баснословни глупости кои секојдневно ги тресеш тука.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
тоа со бугарките е ЧИСТЕЊЕ ОБРАЗ.. да не ви ја плукаат Македонштината со изроди и други средства.Не е тоа темата затоа пишувај нешто што е во склад со темата... мојот приватен живот не е за јавност,а ако те интересира, нешто имаш таму десно Приватна порака се вика,па бујрум.
Бреееј акал што ти било! Значи чистење образ било да го извалкаш образот на другиот, за твојот да изгледа почист?! :pos: Алал вера!
Што се однесува до твојот приватен живот.....ако не бил за во јавност, зошто на јавен форум пишуваш што си правел со твојот јавен живот?! :facepalm:
Си пишал дека си дупел бугарки - на јавен форум, и после велиш дека твојот приватен живот не е за во јавност?! Дете...ако било кога се воведе единица мерка за глупост, верувај ти си најверојатниот кандидат чие име може да послужи за неа.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Браво. Уште еден пример за рисјанска логика. Грешен сум, ама ќе се поправам. Смрдловци смрдени лицемерни. Инаку, ти Бугарка немаш видено, а не дупено. Всушност, не верувам дека со жена имаш легнато, освен некоја слепа и глува до која не би можеле никако да допрат твоите баснословни глупости кои секојдневно ги тресеш тука.
Имаш право да фантазираш,демократија е.Туку тоа за логиката,кратко ,,Никаде и никогаш не е грев да се "БРАНИ татковината''.

Член од
6 мај 2014
Мислења
647
Поени од реакции
1.184
Имаш право да фантазираш,демократија е.Туку тоа за логиката,кратко ,,Никаде и никогаш не е грев да се "БРАНИ татковината''.
Татковината се брани со дупење Бугарки? Да не имаш ти роднина на форумот под ник Нескафе?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Бреееј акал што ти било! Значи чистење образ било да го извалкаш образот на другиот, за твојот да изгледа почист?! :pos: Алал вера!
Што се однесува до твојот приватен живот.....ако не бил за во јавност, зошто на јавен форум пишуваш што си правел со твојот јавен живот?! :facepalm:
Исто така и виличари сакам кога ме цитираат па уште едно задоволство ми укажа.За образот,нема мојот образ врска но зошто да не "извалкам'' нечив образ на некоја граѓанка од нашето соседство или и ти си ХУМАНИТАРЕН па не ти смета ако би имал или имаш сестра па да се растура таму во Чаир,по Халкидики или во некој Софиски факултет ? да бе вас атеистите супер ви е тоа,што ви рекол шкорпион I DONT GIVE A FUCK.. јака атеистичка логика.
За мојот живот,кажувам само кога некој ќе ме испровоцира да кажам,и кажувам само минимално а тоа е 0000000,1% од мојот приватен живот.И не ме цитирај за ова веќе имаш тема друга.

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
И сега на друга тема (не се бугарки) арно ама:
Арно ама, има и за тоа одговор, во Лука, 12,29-31.
Секако, само за оние кои веруваат, а не мудруваат по својот ум.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Татковината се брани со дупење Бугарки? Да не имаш ти роднина на форумот под ник Нескафе?
Се брани честа и образот,ти како атеист како може да го знаеш тоа ? нема ниедна логика од Харвард која може тоа да го докаже..

Член од
6 мај 2014
Мислења
647
Поени од реакции
1.184
Се брани честа и образот,ти како атеист како може да го знаеш тоа ? нема ниедна логика од Харвард која може тоа да го докаже..
Мислев дека Ќељав и Фринџ се најглупите ликови на Кајгана, ама вода можат да ти носат. Јас сакам да се запознаам со тебе, да видам дали навистина постоиш или си алгоритам испрограмиран да кажува комплетни бесмислици.

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Зошто ова ми го кажуваш,мислиш не го знаев или ?
Не знам дали знаеш и што знаеш, ама барем не го прескокај редот од нештата во животот и смртта.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Мислев дека Ќељав и Фринџ се најглупите ликови на Кајгана, ама вода можат да ти носат. Јас сакам да се запознаам со тебе, да видам дали навистина постоиш или си алгоритам испрограмиран да кажува комплетни бесмислици.
Чекај да земем апарат за мерење притисок,ми се дигна од смеење што си смешен.. и ајде не филозофирај туку фокусирај се на темата.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Арно ама, има и за тоа одговор, во Лука, 12,29-31.
Секако, само за оние кои веруваат, а не мудруваат по својот ум.
Лука 12:
29. Па затоа и вие, не барајте што ќе јадете или што ќе пиете; и не се загрижувајте!
30. Сето тоа го бараат и незнабошците на овој свет; а вашиот Отец знае дека тоа ви е потребно.
31. Но барајте го царството Божјо, и сето тоа ќе ви се придаде!

За во наредните стихови од истото поглавје да го каже следново:

32. Не бој се, мало стадо! Зашто волјата на вашиот Отец е вам да ви го даде царството.
33. Продајте ги имотите ваши и давајте милостина! Згответе си ќесиња, што нема да изветват, сокровиште на небото, каде крадец не се приближува и кое молец не го јаде;

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Гле‘аш, мене ми се придодало...слава на Бога во Висините!
За во наредните стихови од истото поглавје да го каже следново:

32. Не бој се, мало стадо! Зашто волјата на вашиот Отец е вам да ви го даде царството.
33. Продајте ги имотите ваши и давајте милостина! Згответе си ќесиња, што нема да изветват, сокровиште на небото, каде крадец не се приближува и кое молец не го јаде;
Отиде во казаните МиКИ!!

Kajgana Shop

На врв Bottom