GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 2.473
- Поени од реакции
- 643
Аххххххххххххххххххххххххххххххххххх! немаш појма кое задоволство ми го правиш кога ќе ме цитира некој како тебе + лајк на цитираното ќе ти стави оваа од Синдикат на искинати! ејјјјјјјјјјјјјјј Европа од Лисабон до Ст.Петерсзбург сум ја прошол,ама никаде не сум нашол задоволство како ова!!! искрено ФАЛА ВИ ШТО ПОСТОИТЕ хахаха да не сте вие нема кој да ми ги причинува задоволствата во овие години.. ФАЛА ВИ,ДОЛЖНИК СУМ ВИ! (најсериозно го мислам ова).
Генијална споредба. Ти си мојот нов јунак на кајгана, со задоволство ги читам твоите постови.
Туку, гледам дека се фалиш во друга тема дека си ДУПЕЛ бугарки. Сега ме интересира, ти како ревносен рисјанин, што мислиш што вели Исус за дупењето Бугарки?
Што се однесува со постот за кој ме цитираш,зошто си ти и овие другиве другиве олоши сте толкави кукавици што секој мој пост на било која тема го следите а немате храброст да стистене на мојот профил Следи? без навреда ова,не те стаев тебе во група на олоши да не се лутиш.. туку јас сум грешник,никаде на форумов и во животов нити сум изјавил нити напишал дека сум безгрешен,дури имам напишано дека сум МЕЃУ НАЈГРЕШНИТЕ.. тоа со бугарките е ЧИСТЕЊЕ ОБРАЗ.. да не ви ја плукаат Македонштината со изроди и да ви се ситат бугари и албанци како со таа што ти стаела лајк.Не е тоа темата затоа пишувај нешто што е во склад со темата... мојот приватен живот не е за јавност,а ако те интересира, нешто имаш таму десно Приватна порака се вика,па бујрум.[DOUBLEPOST=1406314325][/DOUBLEPOST]
Смири се детенце,не сум машина да пишувам 1000 букви во секунда.Ете ти одговорИ не ни кажа што мисли Исус за дупењето Бугарки. Мислиш така дека ќе поминеш?