Фан Клуб: Интер

вториот дрес на Интер..
208238-500.jpg

10410665_779797365403738_8715879168237595165_n.jpg

odlicni se i domasnite i gostinskite ovaa sezona, konecno ja razbija monotonosta i probaa nesto novo, so gusterot 2010 ja utnaa, pa pak se vratija na nekoi demode raboti, ovaa godina spored mene se poln pogodok.

Домашниот дрес за кур не го бива, има повеќе црна отколку сина боја.

Господин човек

208284-800.jpg

За овој од лево зборуваш ?? Оти овој од десно во плавото сако и маичката што ја носи некако не ми изгледа облечен како господин:icon_lol:

За овој од лево зборуваш ?? Оти овој од десно во плавото сако и маичката што ја носи некако не ми изгледа облечен како господин:icon_lol:
Абе црно-плава е :D зато му убав

Има кредит он!И тренерка со кондура да плесне,пак ке биде господин ;)
пс.Дај да видиме ти какви комбинации фураш,ако ништо друго да научиме нешто :)

joey.png

Па то је фешн бре :icon_lol:. Ццц, не се разбирате од мода. Плус нели гледаш дека уште му се игра на човекот. У секој момент е подготвен за игра. Само чека да го викнат :icon_lol:

Ковачич нема да игра против Реал. Ситна повреда, ништо сериозно но не сакаат да ризикуваат па ке го пропушти натреварот.

Знае некој точно во колку часот се игра натпреварот?

Абе за господин човек не треба да има кредити, таквите секогаш се средени :D

Што ќе ве учам, теле се уче, не вол:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom