Не знам како не ви е јасно, Вардар нема да игра во оваа сала, туку ОВАА САЛА Е НА ВАРДАР.
Тоа што вас ве лажеле дека е сала на МЗТ само затоа што се наоѓа во Аеродром, ВИНАТА БАРАЈТЕ СИ ЈА КАЈ ВАШИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК.
Очидлегно не ви ги открил сите детали кога потпишувал договор.
Ради вас ваљда направиле некој компромис и ја крстиле Јане Сандански, али вистината е дека Коневски си видел шанса да добие МЗТ нова сала, со тоа повеќе седишта и повеќе пари од билети, плус ја добија на БЕСПЛАТЕН НАЧИН. Пополна капа за Ивица не може да има.
Лико што се пали е друга работа, се пали пошто сите вие викавте ние ќе сме биле кираџии, па пишувавте по ѕидови НЕМА МЕСТО ЗА ВАРДАР ВО АЕРОДРОМ, е сега брате ќе го трпите сеирот.
Што е до мене НЕ ТРЕБА НИ ДА ВИ ДАДАТ ДА ИГРАТЕ ВО САЛАТА, чим сте толкави газди НАПРАВЕТЕ СИ СВОЈА.
И мене не ми се допаѓа што ќе делиме со вас иста сала, што нема да играме веќе во Кале и што ќе се ствара ново ривалство меѓу ФА и Комити, ама вистината е дека салата во моментов е на ВАРДАР, кој ве заебал вас, кај кого треба да ги барате одговорите, обратете се во општината ваша.