Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Шансите Фемили да се помират со црвените столчиња и да прифатат сино бели навлаки кога ќе игра МЗТ се 0%, па дури и во минус одат. За нив МЗТ е светост, теорија нема да дозволат црвена боја да бидат столчињата среде Аеродром, а знаеме сите зошто имаат против црвената боја. Така да тргнете си ги од ум мислите дека со навлаки ќе се реши проблемот, бидејќи уште одма на првата утакмица ќе откорнат и навлаки и столчиња и се што е црвено у салата.

Ги преценувате Фемили. Муабетиве што ги правите се на ниво на напалени осмооделенци кои ќе избегаат при првиот џандар што ќе се појави на видик. Најмногу што можат да направат е бојкот (што би било многу глуп потег). Ниедна група во Македонија нема сила да оди против власта и за тоа би требало да биде свесно и раководството на групата.

И после што?
Што може, 300 глупости брат. Казни, препукувања меѓу Вардар и МЗТ, 100% и меѓу Фемили и Комити и така се ќе отиде у курац. Нека најдат некое нормално решение бе у пичку матер, 21 век сме, мора да има чаре.

Што може, 300 глупости брат. Казни, препукувања меѓу Вардар и МЗТ, 100% и меѓу Фемили и Комити и така се ќе отиде у курац. Нека најдат некое нормално решение бе у пичку матер, 21 век сме, мора да има чаре.
Точно, казни. :)

Пишав и претходно, полицијата два посто не ебава навивачи во оваа држава, барем тоа им е лесно, некој да пикнат у затвор за без врска. Да видиш после дали ќе писне некој.

Незнам воопшто зошто би го насочувале гневот кон салата, столчињата, бојата на салата, или па уште полошо, некои препукувања меѓу навивачите.

Се гледа од авион кој ги прееба, нека идат пред општина нека му простестираат, нека му кршат него столчиња, коли итн итн.

Ништо нема да постигнат и нема да ги сменат боите пошо седиштата се веќе поставени.

Нека го прифатат решението со навлаките(ако го имаат на маса) и тоа е тоа.

Премногу тензии се крева непотребно. Веќе е утврдено дека МЗТ доби одлична нова сала за без пари, но очигледно тоа не е доволно. Столчињата сами по себе не треба ништо да значат, макар и да биле црвени. Ете, ќе се стават сини навлаки и решен проблем. Ќе биде голем проблем ако се најдат некои паметни да решат да ги кршат столчињата. Ќе фрчат казни и ич око нема да им трепне на полицијата.

И дај наместо непотребни дискусии пишете што бидна со 2цата најавени играчи (Јовиќ и Цинцадзе)? И нешто ново на центарска позиција?

Стварно вештачки проблем со бојата на столчињата. И оптшината да не ја искршат ради логото?

Салата ќе ја кршеле? Скршете го тој што дозволил тоа да се направи, а сега ќути ко мало дете. Зарем озбилно мислите дека ќе кршите и ќе правите што сакате на нешто што некој го изградил со сопствени пари и за тоа нема да одговарате?!

Искрено, многу ми е жал за ФА но треба да бараат одговори од тој што многу успешно ги манипулираше толку време. А и од толкаво Скопје, баш таму ли најде Самсоненко сала да праи. :facepalm:

Салата ќе ја кршеле? Скршете го тој што дозволил тоа да се направи, а сега ќути ко мало дете. Зарем озбилно мислите дека ќе кршите и ќе правите што сакате на нешто што некој го изградил со сопствени пари и за тоа нема да одговарате?!

Искрено, многу ми е жал за ФА но треба да бараат одговори од тој што многу успешно ги манипулираше толку време. А и од толкаво Скопје, баш таму ли најде Самсоненко сала да праи. :facepalm:
што манипулирал? за бојата на столовите? Салата постои ја гледам секој ден и супер е. Башка општина аеродром во исто време гради уште една блиску до неа...

што манипулирал? за бојата на столовите? Салата постои ја гледам секој ден и супер е. Башка општина аеродром во исто време гради уште една блиску до неа...
Па не манипулирал? Ако ви е ок, што се буните тогаш!?

абе сеедно е која боја ќе биле. како ви беа портокалови, па да не бевте про-фени. па во градски парк да се сини седиштата, сеедно ќе ми е. ќутете си, нова сала е :)

Точно, казни. :)

Пишав и претходно, полицијата два посто не ебава навивачи во оваа држава, барем тоа им е лесно, некој да пикнат у затвор за без врска. Да видиш после дали ќе писне некој.

Незнам воопшто зошто би го насочувале гневот кон салата, столчињата, бојата на салата, или па уште полошо, некои препукувања меѓу навивачите.

Се гледа од авион кој ги прееба, нека идат пред општина нека му простестираат, нека му кршат него столчиња, коли итн итн.
Не знам стварно, јас зборам од аспект на навивачите, инаку мене не ме засегаат премногу столчињата, битно МЗТ да игра како што треба. Зборувам затоа што ги знам какви се, еднаш ми сереа зашо сум носел црвен блузон на тренинг, они нешо спремаа кореографија. :D

Од АБА следна сезона нема да остане ништо:

-Левски и Раднички се пред банкрот и повлекување
-Олимпија и Цибона имаат забрани за носење на играчи + Цибона е пред банкрот и ФИБА испратила барање да не смеат да играат следнава сезона во Хрватска лига и АБА лига
-Игокеа со комплетно скастрен буџет
-Крка и Задар се Крка и Задар
-Будуќност со намален буџет
-Партизан не се знае што ќе направи

Да се донесат Јовиќ ( раднички е распаднат ) ,Едо Муриќ ( преку словенскиве врски ) и уште еден центар би требало да биде доволно.

Плејови :Цветковиќ,Јовиќ,Стаиќ
Бекови: Дамјан,Дејвис,Марковски
Четворки: Едо ,Лучиќ
Петки:???,Маринковиќ

Клупа: Младеновски + ????

Ова би требало да е доволно за горниот дел на табелата а ако се покаже тренерот и можеби за Ф4 зошто конкуренцијата ќе биде навистина очајна.

Последно уредено:
Па не манипулирал? Ако ви е ок, што се буните тогаш!?
Само хардкор навивачите се бунат. Можда има некоја друга пзоадина, ама за столчињата муабетите ми се без врска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom