- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 2.172
- Поени од реакции
- 1.266
Те боли главата и од самото спомнување на МАКЕДОНЕЦ и МАКЕДОНСКО . Не! Навистина сте заглавени како расипана грамофонска плоча на која подрипнува иглата и константно го врти истото. Се додека не се најде некој што ќе ја потчукне малку главата (од грамофонот де...) па да продолжи песната понатаму, барем до следното расипано место...Од болдираното и мене ме боли главата, другото немам сила да коментирам.......
Туку што има врска тоа кога Скендербег е албанец........ всушност не ми се верува дека има такви неспособни кои уште не сакаат да веруваат во тоа.....
--- надополнето: 1 април 2013 во 19:31 ---
Ни тој не знае, копирал од некаде........
Скендербег е Албанец, Скендербег е Албанец, Скендербег е Албанец... Еве сега и јас го повторувам истото. И навистина ли Скендербег се претвори во Албанец? Не! Тоа е само ваше залажување и самохипноза. Имаше еден филм на времето - “Сјеќаш ли се Доли Бел“ . Во него главниот јунак (Славко Штимац) вежбаше хипноза на кокошки и автосугестија велејќи : “свакога дана у сваком погледу, све више напредујем!“ Меѓутоа со мантрање пред огледало на празни зборови не се постигнува напредок...