Че признаат!Легендата вели дека многу кајганџии дошле Прилеп овие 4 дена само немаат м**а да признаат![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Че признаат!Легендата вели дека многу кајганџии дошле Прилеп овие 4 дена само немаат м**а да признаат![]()
Чисто сумљам, на многу испод чест им е да признаат дека биле дел од широки народни маси и потпевнувале некој рефрен од еминаЧе признаат!
Јас пишав неколку пати или еднаш во темава, собиранка в парк, можеше да дојди кој сака нели![]()
Aма зато и вино носам, за да го омекнам стравО. И ко че видиш прајме некоја неутралност ЕБАГО.kaj da dojdat ko ti nosis grda bluza, ne idat decata, se plasat od sekti.
Да бе......нити време кажа, нити ден, нити ништо. И кој парк ебаго?Јас пишав неколку пати или еднаш во темава, собиранка в парк, можеше да дојди кој сака нели![]()
Да бе......нити време кажа, нити ден, нити ништо. И кој парк ебаго?
Вечер веројатно че се пија в парк, да не претерувам али после 21 со сигурност, јас можи и порано да појдам, зависи како че се договорам и со домашниве, пошто Хладно Пиво се бендот што се однесува на моментално активините од ју просториве и то.
Има дојдено кајганџии, некои допрва ќе дојдат, ако некој залета, а да не се најавил слободно да дојди во паркот кај Ченто, чунки таму треба да сме. Јас ќе се обидам да носам или Редиохед маица или Џој Дивижн (ако ми ја искинат на свиркаR.I.P маицата)
Инаку истиов сум на сликава, само тро погрд во живо и без мустајчи.
Тоа го имаш пишано на 18ти Јули смарт бој. Јас прашувам за 19ти, саботата вечерта. И кој е паркот кај Ченто бтв? Она со езерцето како го викате? Или тоа е?
Епа 18-ти посна ,,преседан" за понатаму. Исто се одвиваше секој собирТоа го имаш пишано на 18ти Јули смарт бој. Јас прашувам за 19ти, саботата вечерта. И кој е паркот кај Ченто бтв? Она со езерцето како го викате? Или тоа е?![]()
Епа 18-ти постана преседан за понатаму. Исто се одвиваше секој собирИст тајминг исто место, различен ден.
Ченто е веднаш спроти општината, тревникот полн со луѓе облечени во црно, металци, дрогаши, наркомани, пијаници и кајганџии i radiohead-ovci![]()
Е јбг. Нареден пат ќе ми надоместите за ова со пиво. Инаку јас тука секако поминав едно 5-6 пати али кој ти знаелЕпа 18-ти посна ,,преседан" за понатаму. Исто се одвиваше секој собирИст тајминг исто место, различен ден.
Ченто е веднаш спроти општината, тревникот полн со луѓе облечени во црно, металци, дрогаши, наркомани, пијаници и кајганџии.
Е јбг. Нареден пат ќе ми надоместите за ова со пиво. Инаку јас тука секако поминав едно 5-6 пати али кој ти знаелОна со езерцето како го викате надолу шо е накај автобуската?