Пивофест 2014

• Креатор на темата Креатор на темата bootboy
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пишав неколку пати или еднаш во темава, собиранка в парк, можеше да дојди кој сака нели :D

kaj da dojdat ko ti nosis grda bluza, ne idat decata, se plasat od sekti.

kaj da dojdat ko ti nosis grda bluza, ne idat decata, se plasat od sekti.
Aма зато и вино носам, за да го омекнам стравО. И ко че видиш прајме некоја неутралност ЕБАГО.

Јас пишав неколку пати или еднаш во темава, собиранка в парк, можеше да дојди кој сака нели :D
Да бе......нити време кажа, нити ден, нити ништо. И кој парк ебаго?

Да бе......нити време кажа, нити ден, нити ништо. И кој парк ебаго?
Вечер веројатно че се пија в парк, да не претерувам али после 21 со сигурност, јас можи и порано да појдам, зависи како че се договорам и со домашниве, пошто Хладно Пиво се бендот што се однесува на моментално активините од ју просториве и то.

Има дојдено кајганџии, некои допрва ќе дојдат, ако некој залета, а да не се најавил слободно да дојди во паркот кај Ченто, чунки таму треба да сме. Јас ќе се обидам да носам или Редиохед маица или Џој Дивижн (ако ми ја искинат на свирка :( R.I.P маицата)
Инаку истиов сум на сликава, само тро погрд во живо и без мустајчи.

:icon_lol:

Иначе морам да спомнам дека се запознавме и со @bebush, значи таа е невообичаено комуникативно, слатко и позитивно суштество така што го разредува стереотипот за "скопјанките"...свака част \m/

Тоа го имаш пишано на 18ти Јули смарт бој. Јас прашувам за 19ти, саботата вечерта. И кој е паркот кај Ченто бтв? Она со езерцето како го викате? Или тоа е? :coffee:

Тоа го имаш пишано на 18ти Јули смарт бој. Јас прашувам за 19ти, саботата вечерта. И кој е паркот кај Ченто бтв? Она со езерцето како го викате? Или тоа е? :coffee:
Епа 18-ти посна ,,преседан" за понатаму. Исто се одвиваше секој собир :) Ист тајминг исто место, различен ден.

Ченто е веднаш спроти општината, тревникот полн со луѓе облечени во црно, металци, дрогаши, наркомани, пијаници и кајганџии.

Епа 18-ти постана преседан за понатаму. Исто се одвиваше секој собир :) Ист тајминг исто место, различен ден.

Ченто е веднаш спроти општината, тревникот полн со луѓе облечени во црно, металци, дрогаши, наркомани, пијаници и кајганџии i radiohead-ovci :oops:

Епа 18-ти посна ,,преседан" за понатаму. Исто се одвиваше секој собир :) Ист тајминг исто место, различен ден.

Ченто е веднаш спроти општината, тревникот полн со луѓе облечени во црно, металци, дрогаши, наркомани, пијаници и кајганџии.
Е јбг. Нареден пат ќе ми надоместите за ова со пиво. Инаку јас тука секако поминав едно 5-6 пати али кој ти знаел :icon_lol: Она со езерцето како го викате надолу шо е накај автобуската?

Е јбг. Нареден пат ќе ми надоместите за ова со пиво. Инаку јас тука секако поминав едно 5-6 пати али кој ти знаел :icon_lol: Она со езерцето како го викате надолу шо е накај автобуската?

Parkot na ljubovta :D Ili narodski kaj sudot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom