Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
MUFC v Real Madrid tickets was sold out in a day. This game is set to smash the record attendance (101,799) for a football match in America.
Стадионот Michigan Stadium собира 109,901.

Член од
11 март 2010
Мислења
306
Поени од реакции
320
Точно а и ги разбирам зошто трошат пари, сакаат уште нареднава сезона да се освои титулата. Барем ако е точно она што го дрндаше Вуди.

п.с. сега искочи ова барем кај мене на itv твитерот - Manchester United are ready to launch a new £42.5 million bid for Juventus midfielder Arturo Vidal this week
Уште од сабајле кружи информацијава за нова понуда кон Видал вредна демек 54 мил евра, ама не ја постирав тука дека не ми се баш сигурни изворите...

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Клеверли е океј да се има во тим, ќе се најде. Играше добро под Ферги. Сака пас фудбал, исто и Ван Гал, заразлика од Мојс.
Клеверли мислам дека ќе биде пристоен играч со по околу 15-20 настапи во сезона.

Велбек исто не треба да се продаде. За мене е добар, ќе се наоѓа.

Јанг, Андерсон, Нани аут по секоја цена.
Aj Андерсон, ама Нани?
Нани е екстра играч и поради минатата сезона цената му е ептен падната, нема теоретски шанси да му земаат поише од 10 милиони, а за таа сума подобро нека остане.

За крило годинава многу ќе ни се најде, плус тој е ако не и единствениот што има јајца да шутне од 16+ метри. Во него има и дриблинг и брзина, сети се што му има правено на Иванович од Челси :D

Oд овие играчи што се на тапет (од наша страна - ко фанови) за продавање единствено сум против Велбек и Нани. Останатите нека си фаќаат патот.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Aj Андерсон, ама Нани?
Нани е екстра играч и поради минатата сезона цената му е ептен падната, нема теоретски шанси да му земаат поише од 10 милиони, а за таа сума подобро нека остане.

За крило годинава многу ќе ни се најде, плус тој е ако не и единствениот што има јајца да шутне од 16+ метри. Во него има и дриблинг и брзина, сети се што му има правено на Иванович од Челси :D

Oд овие играчи што се на тапет (од наша страна - ко фанови) за продавање единствено сум против Велбек и Нани. Останатите нека си фаќаат патот.
Aбе се сеќавам јас на се. Ама каде е последните 2-3 сезони? Не ни игра. Како што и Ед наговести нешто дека Ван Гал можеби и ќе сака да го стеснува тимот, па ако продолжи со таква неконстантност нема што да прави тука.
Квалитетите што ги има (или имаше можеби) се неспорни.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Aбе се сеќавам јас на се. Ама каде е последните 2-3 сезони? Не ни игра. Како што и Ед наговести нешто дека Ван Гал можеби и ќе сака да го стеснува тимот, па ако продолжи со таква неконстантност нема што да прави тука.
Квалитетите што ги има (или имаше можеби) се неспорни.
Последните две.
Ама последниве две има изиграно вкупно 20 натпревари, а само 2011-12 има изиграно 30. За да покаже резултат треба да има константност, а зошто не го играа треба да кажат Ферги и Мојс. И двајцава Велбек го ставаа да игра крило а Нани не беше ни во замена. Мојс се правдаше цела сезона дека имал повреда а на светсково ги изигра сите утакмици до крај.
Го замразија пошто е црн. :icon_lol:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Последните две.
Ама последниве две има изиграно вкупно 20 натпревари, а само 2011-12 има изиграно 30. За да покаже резултат треба да има константност, а зошто не го играа треба да кажат Ферги и Мојс. И двајцава Велбек го ставаа да игра крило а Нани не беше ни во замена. Мојс се правдаше цела сезона дека имал повреда а на светсково ги изигра сите утакмици до крај.
Го замразија пошто е црн. :icon_lol:
Е да де, 2009 2010 зошто ги играше речиси сите утамици?
Зошто последниве сезони го снемуваше поради некои мистериозни повреди? И кога му даваа шанса што направи? Зошто би играле таков фудбалер кога е вон форма и неможе да сврзи полусезона без отсуства од тренинг?
Секој има шанса, нека се докаже ќе игра.

R

red.devil

Гостин
Кај Мојс играчите немаа шанса, се знаеше кој ќе е прв тим еден месец порано, а богами се знаеа и замените. :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Дај бе нека убрзаат за штопер, се заебаваат! Си отидоа Видич, Фердинанд. Без разлика колку и повреди да имаа последнава сезона. Џонс, Смолинг, Еванс нон-стоп имаат некој повреди, Џонс е маж од 100кг физички јак, нон-стоп е повреден.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Е да де, 2009 2010 зошто ги играше речиси сите утамици?
Зошто последниве сезони го снемуваше поради некои мистериозни повреди? И кога му даваа шанса што направи? Зошто би играле таков фудбалер кога е вон форма и неможе да сврзи полусезона без отсуства од тренинг?
Секој има шанса, нека се докаже ќе игра.
Оти даваше и голови и асистенции.
Тука јас не можам да одговорам, ама не можеш ни ти. Ако му беше лоша формата ќе играше барем за резервите, ама тој не играше ни за нив. И кога некој е вон форма за да влезе во форма треба да игра, преку ноќ и во 85 минута да го ставиш од замена формата не се добива.

Чудно како некои играчи славата си ја добиваат од една утакмица. Валенсија цела година играше со две леви, една топка асална нафрли ама битно против Олимпијакос изигра 80 минути со отечено око и играчиште го правиме сега, а до пред утакмицата беше меѓу првите за продавање. И тој ете цела сезона не влезе во форма а на Нани му се дало шанса, десет пати во сезона со влегување од 70 минута па натака (и не, не лупам од ракав, Мојс сите замени ги правеше од 70та натака).

Член од
14 април 2012
Мислења
32.867
Поени од реакции
67.418
Куадрадо е играч кој не се срами да шутне од било која позиција, и цената му е таква ради индивидуализмот што го има во многу од неговите голови.
Моментално во формата во која игра, е измислен за повеќето наши крила.
Многу добрата работа кај него е што може да игра, CAM, RW, LW, CM а ако добро помнам, мислам дека имам гледано принудно и на RB.

Многу, малку, не се мои пари, и не треба да жалат пари, ако сакаат да не вратат кај што припаѓаме.
Лани стерлинг не потрошија.

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.005
Поени од реакции
3.057
Точно а и ги разбирам зошто трошат пари, сакаат уште нареднава сезона да се освои титулата. Барем ако е точно она што го дрндаше Вуди.

п.с. сега искочи ова барем кај мене на itv твитерот - Manchester United are ready to launch a new £42.5 million bid for Juventus midfielder Arturo Vidal this week
Сериозна си и дали мислиш дека Јувентус би прифатиле ваква ''смешна'' понуда за Видал кој заедно со Пирло се клучните играчи во Јувентус? Мислам дека летово шансите Видал да го напушти јуве се премногу мали, а следната година ништо не се знае. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сериозна си и дали мислиш дека Јувентус би прифатиле ваква ''смешна'' понуда за Видал кој заедно со Пирло се клучните играчи во Јувентус? Мислам дека летово шансите Видал да го напушти јуве се премногу мали, а следната година ништо не се знае. :)
скоро 60 милиони евра малце???? Значи не знам зашто ни го цитирате секој пост каде што ќе го спомнеме Видал!? Пренесувам тоа што имам прочитано е сега дали ќе прифатат вашите или нема да прифатат тоа си е нивно, не знаеме ни јас ни ти дали би го дале навистина за толку а и ценава е во фунти, не е во евра. Посекако ова е првична понуда затоа што досега немаше и ако го сака стварно ЛвГ мислам дека до 31 август ќе накачуваат цена :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Не бива ние овде од форумот собираме пари да го купиме Видал, па се нафрлаат како хиени на нас зошто толку малку пари даваме за Видал. Па луѓе..овде толку можеме да собереме :ROFLMAO:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.479
Не зенам зошто се замарате за играчите кои ќе си одат,според мене ЛВГ нема да продаде ниеден дур не ги види сите на дело,а тоа значи дека ќе биде многу тешко бидејки ке бидат мотивирани да останат.Нани нема да си оди според мене и сум доста убеден во тоа,лани сигурно имаше некои пречки кај Мојс но сега со ЛВГ ќе биде подруго,за Јанг не сум сигурен,тој е добар играч според мене барем во минатото имаше разорен шут,Арсеналовци најдобро го памтат тоа.Ќе видиме како ќе се покажат со него,доколку не се донесе некое крило (Ди Марија) мислам дека нема потреба да продадеме никој од нашиве.Андерсон е спремен на листата да лета бидејки скрос е во аут и не верувам дека има да покаже било што.

Единствено криво ми е што се губат играчите што ствараа голема тимска хемија(Фердинанд со неговиот diary,Андерсон со грицките во авион итн итн)
Уште Евра фали да си отиде.Ама ајде ЛВГ наредил од чистачка до секретарка да бидат цело време заедно,па да се надеваме дека ќе има добра атмосфера.

До сега на темава се немам обратено со мислење за Видал,добар играч да и дефинитивно никој не би го одбил,но не сакам да избрзувам знаејки лани какви шокови ни се случуваа иако мислам дека годинава доаѓа за некоја сума од 45-60 милиони евра.Тоа што не играме во ЛШ не е никаков проблем бидејки на играчот можеме да му понудиме многу,а со оглед на напорите што се прават,тимот,новиот тренер,реално е да се очекува дека веќе од оваа година ќе се вратиме таму кај што припаѓаме.
Голема желба ми е Ди Марија,Реал очигледно се откажува од него со носењето на Хамес но не знам зошто нашиве воопшто не покажуваат интерес.Потребно е да донесеме таков играч за да ги имаме оние убиствени контри од минатото што ни носеа лесни голови.Плус тоа нема загубена топка за него,под воство на ЛВГ ќе гризе ама којзнае што им се врти во глава на Вудварди Вангаловци :D

Kajgana Shop

На врв Bottom