Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како што тргнавте вие на Пеѓа ќе му го исперите мозоко. Ќе почни да навива за Јунајтед ебаго. :icon_mrgr:
Боље да глеа МУТВ него Ред Џон да му ги фрла мачките во кревет. :D

немојте да сте оделе ако ве викал некогаш

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Ајде бе сеа од каде ова дека сме били пред договор со Кавани,знам дека и порано имало вакви шпекулации,колку има вистина у ова стварно не знам.

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Здраво дечки. Еден добар другар прави роденден во среда па друштвото сака да му купиме некој уникатен поклон. Иначе другар ми е гооолем фан на Јунајтед :) ме интересира дали знае некој од каде би можеле да му купиме некоја книга или нешто како енциклопедија од Манчестер Јунајтед бидејќи и он самиот многу сака книги. Дали се наоѓа кај нас такво нешто и каде? Благодарам однапред

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.730
Поени од реакции
11.592
Здраво дечки. Еден добар другар прави роденден во среда па друштвото сака да му купиме некој уникатен поклон. Иначе другар ми е гооолем фан на Јунајтед :) ме интересира дали знае некој од каде би можеле да му купиме некоја книга или нешто како енциклопедија од Манчестер Јунајтед бидејќи и он самиот многу сака книги. Дали се наоѓа кај нас такво нешто и каде? Благодарам однапред

Прашај овде.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
можеш и во Икона да отидеш да видиш што има книги од Манчестер Јунајтед освен на Фергусон автобиографијата ама и таа да ја земеш, нема да згрешиш. Го дадов мојот примерок да го читаат дури и фанови на други клубови и имаат пофални зборови.

Woodward:"We are doing business in more countries than McDonald's" :LOL:
У што кладба дека во наредниот филм или серија на Рашида дека ќе носи во некоја сцена дрес од Ман Утд?

п. с. Тоа дека станувал Ед во 3 сабајле за трансфери е поради временските зони :свиркам:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.566
Поени од реакции
8.169
United and Liverpool handed massive boost in chase for di Maria as Financial Fair Play has almost certainly ended PSG's chances of signing Angel di Maria. [Le Parisien]

Aparantly Liverpool had a bid rejected for di Maria

оооо даа .....

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
United and Liverpool handed massive boost in chase for di Maria as Financial Fair Play has almost certainly ended PSG's chances of signing Angel di Maria. [Le Parisien]

Aparantly Liverpool had a bid rejected for di Maria

оооо даа .....
Не му вервајте на членот погоренаведениот ,клавит фејлови в постоите, ебаго

Гледате MUTV на стримот што го имаше на темава за прес конференцијата и ако да, дали ја видовте најавата за следнава сезона? :pos: Таков ремет немам видено. Во кадар прво ги даваат ЛвГ и Гигс, демек учителот и ученикот и се навраќаат наеднаш на ланската сезона и во сиво никакво го даваат банерот на Мојс и како се гужва сам и глас тивок вика wtf was this shit :pos: :pos: :pos:
Прееска на ручек си гледавме MUTV и го дадоа Вуди па Ред Џон почна да му ја покажува Рашида во провокативни здања на Пеџа и не ја видов пак рекламата :(
Утре имам домашно да го гледам United in press во студио гости биле 3ца новинари од тајмс (Џејмс нешто ,тој подобриот ) од индипендед и телеграф мислам али не е Огден. Па ќе информирам што лафеле ебаго

Член од
14 април 2012
Мислења
32.867
Поени од реакции
67.418
Oва се веќе препрограмирани изјави на Ед.

И лани викаше, we are doing everything we can, and we will bring new signings, па ни се деси катастрофата наречена 7-мо место.
Сигурно нема да излезе и да каже, не работиме.

Не знам каква е ситуацијата со коленото на Видал, од што читам по странскиве вести, целосната документација од магнетната резонанца, значи оштетувања мускулаторни и лигаменти, и сите постапки што се правени ги има докторот на Чиле, ниту во Јувентус не знаат што и како е. Чудно.

Иако Видал ни е ѕвезда деница во поглед на трансферите, нема да ме изненади да завршиме со Вермален или Де Вриј како засилување на централна позади, кај Вермален не ми се свиѓа што е релативно низок за CB, кога го видов на Градски, нешто повисок од Хазард, и после, Стротман без кого Ван Гал не може да прдне.

Е сега, лошата ствар кај Стротман е што е повреден до Јануари чинам, нас ни се повреди Керик, е тука можеби нашиве ке запнат за Видал. Ако го спојат Видал со Стротман во Јануари, ке го имаме најдоминантниот разбивачки среден ред во светот.

Али желби, пусти желбички.

Ако се водиме според минатото, обично кога на вакви топ трансфери ке се чека на играчот или на не знам што и кого и како и е толку многу напумпан во јавност, обично не се остваруваат. Ерера прост пример.

Така да, ова со Видал, не ме пинга многу.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
OMG OMG OMG OMG CAROT negotinski
uploadfromtaptalk1405906365350.jpg

П.С. И јас го видов видал во Драчево, на три круши беше и мене исто ми потврди дека дека дефинитивно ќе дојде во клубот на седмото место! ХТЗ сега нека сече вени со сладоледџијата

Член од
14 април 2012
Мислења
32.867
Поени од реакции
67.418
Од оној будалата, Ренато...

According to Chilevisión, Manchester United agents have already communicated with Chile NT medics to know about Vidal's injury/recuperation.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.760
Поени од реакции
9.540
Гостинските дресови ќе се промовираат на турнејава?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На SSN искочи дека сме го сакале Квадратот, не не не не не не и не. Дај некако Баерн или Барса нека го проберат, тој и Кавани ич не ги сакам.

Kajgana Shop

На врв Bottom