Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Da mu go jadete .!. na Caro' vie. Poradi takvi kako vas izgleda kukja na prodavanje stavil :mad:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Се надевам ќе ве одбијат, иако е убава сумата од 39.2м. Испаѓа ~49.5m ЕвреИ.
Се нема квалитетна замена за него. Јес да голема е можноста дека ќе дојде Переира од Удине, кој може да покрие сеакде на средина и каде, каде е над Падоин и остали, али пак.
Моџи у изјава имаше дека би го шитнал одма за Пејсче, тоа е сума која не треба да се одбие. Ја сум против заминување, и сакам да остане. Поздрав од тимот на Caro' :D

Da mu go jadete .!. na Caro' vie. Poradi takvi kako vas izgleda kukja na prodavanje stavil :mad:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Се надевам ќе ве одбијат, иако е убава сумата од 39.2м. Испаѓа ~49.5m ЕвреИ.
Се нема квалитетна замена за него. Јес да голема е можноста дека ќе дојде Переира од Удине, кој може да покрие сеакде на средина и каде, каде е над Падоин и остали, али пак.
Моџи у изјава имаше дека би го шитнал одма за Пејсче, тоа е сума која не треба да се одбие. Ја сум против заминување, и сакам да остане. Поздрав од тимот на Caro' :D
[emoji377].!.
Не претерувај сеа и ти

Па ваљда сега Ди Мариа им е вишок, дај не го земаат нашиве :D

Кажа дека имало преговори со некој играч :vozbud:
There is no fixed budget :drk:
Our financial strength allows us to do things in the transfer market that other clubs cannot do. - Чекајте другари.

Ако Ед биде успешен во трансфер прозоров комотно може да го викаме The Wolf of Sir Matt Bussby Way.ова со адидас + да ни донесе неколку :drk: играчи и си ги јадам сите "чоколатца" што ги јадев за него лани (не дека без право беше тоа, али ке се опрости )
Стварно изјавил нешто ко "внимавајте во наредните денови "? И дека станува во 3сабајле за да види како се одвиваат преговорите?

Последно уредено:
ми мириса дека некој од де вриј или блинд ќе дојде утре....многу е засилен и сигурен у својата работа....

Гледате MUTV на стримот што го имаше на темава за прес конференцијата и ако да, дали ја видовте најавата за следнава сезона? :pos: Таков ремет немам видено. Во кадар прво ги даваат ЛвГ и Гигс, демек учителот и ученикот и се навраќаат наеднаш на ланската сезона и во сиво никакво го даваат банерот на Мојс и како се гужва сам и глас тивок вика wtf was this shit :pos: :pos: :pos:
Прееска на ручек си гледавме MUTV и го дадоа Вуди па Ред Џон почна да му ја покажува Рашида во провокативни здања на Пеџа и не ја видов пак рекламата :(

Како што тргнавте вие на Пеѓа ќе му го исперите мозоко. Ќе почни да навива за Јунајтед ебаго. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom