Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Da mu go jadete .!. na Caro' vie. Poradi takvi kako vas izgleda kukja na prodavanje stavil :mad:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Се надевам ќе ве одбијат, иако е убава сумата од 39.2м. Испаѓа ~49.5m ЕвреИ.
Се нема квалитетна замена за него. Јес да голема е можноста дека ќе дојде Переира од Удине, кој може да покрие сеакде на средина и каде, каде е над Падоин и остали, али пак.
Моџи у изјава имаше дека би го шитнал одма за Пејсче, тоа е сума која не треба да се одбие. Ја сум против заминување, и сакам да остане. Поздрав од тимот на Caro' :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Da mu go jadete .!. na Caro' vie. Poradi takvi kako vas izgleda kukja na prodavanje stavil :mad:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Се надевам ќе ве одбијат, иако е убава сумата од 39.2м. Испаѓа ~49.5m ЕвреИ.
Се нема квалитетна замена за него. Јес да голема е можноста дека ќе дојде Переира од Удине, кој може да покрие сеакде на средина и каде, каде е над Падоин и остали, али пак.
Моџи у изјава имаше дека би го шитнал одма за Пејсче, тоа е сума која не треба да се одбие. Ја сум против заминување, и сакам да остане. Поздрав од тимот на Caro' :D
.!.
Не претерувај сеа и ти

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Па ваљда сега Ди Мариа им е вишок, дај не го земаат нашиве :D

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Кажа дека имало преговори со некој играч :vozbud:
There is no fixed budget :drk:
Our financial strength allows us to do things in the transfer market that other clubs cannot do. - Чекајте другари.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.730
Поени од реакции
11.592
“Yes, there is interest in Vidal and we have lodged an official bid. Just waiting for a response from Juventus now.”

- Ed Woodward.
Стварно го кажал ова?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ако Ед биде успешен во трансфер прозоров комотно може да го викаме The Wolf of Sir Matt Bussby Way.ова со адидас + да ни донесе неколку :drk: играчи и си ги јадам сите "чоколатца" што ги јадев за него лани (не дека без право беше тоа, али ке се опрости )
Стварно изјавил нешто ко "внимавајте во наредните денови "? И дека станува во 3сабајле за да види како се одвиваат преговорите?

Последно уредено:
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.566
Поени од реакции
8.169
ми мириса дека некој од де вриј или блинд ќе дојде утре....многу е засилен и сигурен у својата работа....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гледате MUTV на стримот што го имаше на темава за прес конференцијата и ако да, дали ја видовте најавата за следнава сезона? :pos: Таков ремет немам видено. Во кадар прво ги даваат ЛвГ и Гигс, демек учителот и ученикот и се навраќаат наеднаш на ланската сезона и во сиво никакво го даваат банерот на Мојс и како се гужва сам и глас тивок вика wtf was this shit :pos: :pos: :pos:
Прееска на ручек си гледавме MUTV и го дадоа Вуди па Ред Џон почна да му ја покажува Рашида во провокативни здања на Пеџа и не ја видов пак рекламата :(

R

red.devil

Гостин
Како што тргнавте вие на Пеѓа ќе му го исперите мозоко. Ќе почни да навива за Јунајтед ебаго. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom