Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako te nosi patot nataka, sedni vo kafic, zemi i ti i nabljuduvaj gi tie okolu tebe
Аман бе луѓе девојчето праша само за формалностите не мора одма карактер, комплекси и 300 глупости да мешате пошо некој сака да си го смени името. Сака да го смени нека си го смени аман не гледам причина зашо да се мешате у тоа вие.
Алергични сме како народ на промена на име, имај разбирање. Се', ce' ама името не.
И ист човек е, сам си поставува сам си одговара.Во темата: совет за вежби за гради. Смешно ми падна со имињата и аватарите, онака како сам да си одговара сплитед персоналити
![]()
Се надевам на моето мислење не се смееше
во право си, затоа постои игнор опцијатаСе надевам на моето мислење не се смееше![]()
Колку сака нека сум ментален, секташ, психопат, карактер 0, потпаѓач под туѓо влијание, искомплексиран, ментален, недозреан, ретардиран, малоумноик, имбецил, глуп, коњ, наркоман, пијаница, болен ама Божанка мењам па свет нека се преврти ако сака.
Тука би ги додал и Параскева, Петкана, Перса, Милентија, Жикица, Богица, Живка, Сотир и сл.![]()
Ќе ми се лути @Iceboy заради ова, али морам.
Нема поглуп термин за излагање/искачање/излегување, од велешкиот: „Ај да испаднеме! “
Кај да испаднеме бе да го ебам? Шо сме ние, фудбалски тим? Се осеќам ко Ваљадолид коа некој ќе рече/пише така.
*објаснување за неупатените со Ваљадолид:
Прегледај го приврзокот 98148
Прегледај го приврзокот 98149
*** А Осасуна е random риба шо работи у кафиЌ.
Офсет со разочаран одговор го враќа во подфорум ЗдравјеЗдраво дечки сакам да ве прашам ми рекоја да се обратам овде во овој форум за билдери што е. Дали ги има кај нас во Македонија таблетиве што се за зголемување на половиот орган, како што се од типот XtraSize и други. Дали ги има во аптекиве или по powerbody продавници??? Ај ве молам ако сакате да ми кажете. Фала однапред. Позз
Прашај во форумот за здрава храна..
Треба да се нагласи дека одма после тоа и таму прашаВо подфорумот за бодибилдинг
Вчера Добро познат (му го избришале постот) го упати во подфорумов да прашува за проблематикава.
Офсет со разочаран одговор го враќа во подфорум Здравје![]()