Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
ок фала asus e lap topot ако помага

Dell studio 1537 so onbord graficka gma 450...ne mi e jasno zosto se javuva ovoj problem. Koi bi bile mozni pricini....zeza i so drajverite od windows WDDM i ovie od intelNew Bitmap Image.jpg
refresh ko ke mu napravam se gubi toa zasmrljanoto

ntbvYf5I-batter2-s-.png

Од денес ова почна да ми се појавува, знаете колку чини отприлика батерија за Dell лаптоп?

ntbvYf5I-batter2-s-.png

Од денес ова почна да ми се појавува, знаете колку чини отприлика батерија за Dell лаптоп?

Да ја купиш од тука околу 4000, а на ebay јас ја купив за 1800 оригинал и топ е

После 5 минутно играње, мониторот ми се гаси компјутерот почнува да испушта чуден звук шо мора да го рестартирам за да продолжи да работи, ова се случува само додека играм, 5минутно играње и повторно истиот проблем се појавува, дали е до температурата, загрева ли шо ли е проблемов, дали знае некој?

После 5 минутно играње, мониторот ми се гаси компјутерот почнува да испушта чуден звук шо мора да го рестартирам за да продолжи да работи, ова се случува само додека играм, 5минутно играње и повторно истиот проблем се појавува, дали е до температурата, загрева ли шо ли е проблемов, дали знае некој?
Може да ти е нешто до графичката да не е расипана или ако имаш кулер на неа да провериш дан не ти работи и поради тоа може да дига температура и да ти прави такви проблеми.

Може да ти е нешто до графичката да не е расипана или ако имаш кулер на неа да провериш дан не ти работи и поради тоа може да дига температура и да ти прави такви проблеми.

Проверив кулерот на графичката е у ред дури и го исчистив, истиот проблем го имам, сега малку ми се одложи исклучувањето поради инсталирање на смарт докторот, ќе видиме понатака шо ќе се случува, фала.

Препорачајте сервисер за таблети, или ако има некој од форумов пишете пп.

Имам скриени фајлови во усб-то и ми зафаќаат огромен простор, што треба за да ги избришам ?

Dell studio 1537 so onbord graficka gma 450...ne mi e jasno zosto se javuva ovoj problem. Koi bi bile mozni pricini....zeza i so drajverite od windows WDDM i ovie od intelПрегледај го приврзокот 97658
refresh ko ke mu napravam se gubi toa zasmrljanoto
Имав проблем со ист ваков лаптоп. Двете рам плочки беа со различен капацитет (1x1GB, 1x2GB). Се реши со менување на првата плочка од 1GB во 2GB. Пробај како ќе работи лаптопот со една плочка.

Може да се расипе графичка картица од некористење? (глупо прашање ама љубопитен сум)
Од кога направив апгрејд, старата не ја имам користено 2 год. па се прашувам дали би можела да пушти душа ако е уклучам?

Имам скриени фајлови во усб-то и ми зафаќаат огромен простор, што треба за да ги избришам ?
Форматирај го. Десен клик на икончето за узб, format... -> start. Али не заборавај ако имаш нешто битно прво да си префрлиш. :D

Може да се расипе графичка картица од некористење? (глупо прашање ама љубопитен сум)
Од кога направив апгрејд, старата не ја имам користено 2 год. па се прашувам дали би можела да пушти душа ако е уклучам?
Може ако издувал некој кондензатор со тек на време. Најубаво да ја пробаш и ќе видиш дали работи.

Имам проблем со левото копче на тачпад на Леново лаптоп работи ама како пропаднато е дали го опфаќа гаранцијата или воопшто да не го носам од анхоч е купен инаку

Дали C2D, 4GB RAM DDR2 би биле добар тандем со R7250 1GB GDDR5? Дали би имало ботлнек и на какви сетинзи би се играле игрите на 720p? Комплексно прашање, се надевам некој ќе одговори :D Фала однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom