Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Од денес ова почна да ми се појавува, знаете колку чини отприлика батерија за Dell лаптоп?
Може да ти е нешто до графичката да не е расипана или ако имаш кулер на неа да провериш дан не ти работи и поради тоа може да дига температура и да ти прави такви проблеми.После 5 минутно играње, мониторот ми се гаси компјутерот почнува да испушта чуден звук шо мора да го рестартирам за да продолжи да работи, ова се случува само додека играм, 5минутно играње и повторно истиот проблем се појавува, дали е до температурата, загрева ли шо ли е проблемов, дали знае некој?
Може да ти е нешто до графичката да не е расипана или ако имаш кулер на неа да провериш дан не ти работи и поради тоа може да дига температура и да ти прави такви проблеми.
Имав проблем со ист ваков лаптоп. Двете рам плочки беа со различен капацитет (1x1GB, 1x2GB). Се реши со менување на првата плочка од 1GB во 2GB. Пробај како ќе работи лаптопот со една плочка.Dell studio 1537 so onbord graficka gma 450...ne mi e jasno zosto se javuva ovoj problem. Koi bi bile mozni pricini....zeza i so drajverite od windows WDDM i ovie od intelПрегледај го приврзокот 97658
refresh ko ke mu napravam se gubi toa zasmrljanoto
Форматирај го. Десен клик на икончето за узб, format... -> start. Али не заборавај ако имаш нешто битно прво да си префрлиш.Имам скриени фајлови во усб-то и ми зафаќаат огромен простор, што треба за да ги избришам ?
Може ако издувал некој кондензатор со тек на време. Најубаво да ја пробаш и ќе видиш дали работи.Може да се расипе графичка картица од некористење? (глупо прашање ама љубопитен сум)
Од кога направив апгрејд, старата не ја имам користено 2 год. па се прашувам дали би можела да пушти душа ако е уклучам?