Извод и венчаница.Имам едно прашанје,кога повлекувате пари од бет365 дали ви бараат нешто друго освен да аплаудирате пасош или лична карта?
Б раво еве ти бананаИзвод и венчаница.
Мислав дека ти го бараат и тој кодот кој треба да ти стигне по пошта.Имам едно прашанје,кога повлекувате пари од бет365 дали ви бараат нешто друго освен да аплаудирате пасош или лична карта?
Ајде жити 17 години што ги имаш, вклучи го малку мозокот, и не пишувај глупости.Што бидна со тоа онлине кладенје во Македонија?нели кон крајот на Април ке беше?еве крај на Јули и сеуште ништо.катастрофа.
Не, не бараат ништо друго, пасош или лична карта ти бараат да го верифицираш акаунот, инаку можеш да ставаш пари но неможеш да извадиш.Имам едно прашанје,кога повлекувате пари од бет365 дали ви бараат нешто друго освен да аплаудирате пасош или лична карта?
срање у боја е стопанска , ја напраив картица и одма да ја пробам дали ке биде на бет365 ама јок ,само за интернет купување ја бива , од уни банка направив и се е коректно за нет кладење бет365 итн нема гајлеНе, не бараат ништо друго, пасош или лична карта ти бараат да го верифицираш акаунот, инаку можеш да ставаш пари но неможеш да извадиш.
Инаку на бет365 неможиш да ставаш пари од картичка на стопанска банка ?
Пробав со две картички до сега не бива, исто пробав прво да ги ставам парите на moneybookers пак не бива.
Дирекно ги ставаш парите од картичка на бет365 и обратно или прво ги ставаш на moneybookers па на бет365 ?срање у боја е стопанска , ја напраив картица и одма да ја пробам дали ке биде на бет365 ама јок ,само за интернет купување ја бива , од уни банка направив и се е коректно за нет кладење бет365 итн нема гајле
Зашто немозеш да ги извадиш?Не, не бараат ништо друго, пасош или лична карта ти бараат да го верифицираш акаунот, инаку можеш да ставаш пари но неможеш да извадиш.
Инаку на бет365 неможиш да ставаш пари од картичка на стопанска банка ?
Пробав со две картички до сега не бива, исто пробав прво да ги ставам парите на moneybookers пак не бива.
Што не ти е јасно ?Зашто немозеш да ги извадиш?
direktno na kartica gi stavam i vadam pariteДирекно ги ставаш парите од картичка на бет365 и обратно или прво ги ставаш на moneybookers па на бет365 ?
Да разбирам,а за да верифицирам акаунт треба само лична или пасош така?Што не ти е јасно ?
Едноставно ако акаунот не ти е верифициран можеш да ставаш пари, но неможеш да направиш withdraw, зошто така им е направено на нив.
Само лична карта.Да разбирам,а за да верифицирам акаунт треба само лична или пасош така?
То шо ќе ти побарат. Еве мене пасош ми побараја.Да разбирам,а за да верифицирам акаунт треба само лична или пасош така?
То шо ќе ти побарат. Еве мене пасош ми побараја.