Bratot
Стоик и Машкртник!
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 17.089
- Поени од реакции
- 4.499
Ај што не разбираш руски, ама до толку не знаеш кој беше типот на Малезискиот авион велиш АН-26?Братјушка, сами русите се фалеа дека собориле авион уште пред да знаат дека е патнички. Тоа за мене е најголем показател за тоа што се случило.
Ополченцы сообштили о сбитом Ан-26 на востоке Украины
http://lifenews.ru/news/136801
Јас порачав неколку пати да се почека на официјалниот извештај, меѓутоа гледам добро уиграната западна пропаганда не губи време да ја реши мистеријата без да чека на некакви извештаи, исто како во случајот со снајперите на Мајдан за кои некако престана да се расправа.И најинтересно е што изигравате ПР-и на Москва и после Путин лично ќе излезе и ќе ве демантира за 50 страни уназад што сте пишувале. Исто како што некои не убедуваа дека нема руски војници на Крим, дека тоа се локални револуционери, па излезе Путин и си призна и јас се чудев зошто сум изгубил неколку сати од животов да ве убедувам поинаку.
Еве денес и некои од русите почнаа да даваат оставки, Пушилин, новинарката од РТ. Не им се лаже за вакви несреќи.
Драматичните но скрајно ефтини новинарски признанија пред камерите на конкуретските екипи на СНН се добра претстава за дебелите американци, дежа ву. Нека напредува во кариерата.