lol
Очевидци
Очевидци
Очевидци
Очевидци
Очевидци
Очевидци
Ozbilno go mislis ova sto go napisa?
А ти озбилно ми ја даваш оваа бедотијава како доказ?
ОО Арнатуско племе, за вас да ви даде и Пентагон изјава дека не се виновни Русите вие пак нема да верувате.
Oфицијален Пентагон еве што вели.
While admitting that he has no evidence, Pentagon Press Secretary John Kirby offered his opinion in today's press conference:
- *'STEADY, CONCERTED' EFFORT PROVIDES ARMS TO SEPARATISTS: KIRBY
- *'STRAINS CREDULITY' SA-11 FIRED WITHOUT RUSSIAN AID: KIRBY
But still no proof... and then this -
*'WE JUST DON'T KNOW' WHO FIRED SA-11 MISSILE AT PLANE: KIRBY
Да бе земра, озбилно го мислам. Исто како што мнозината свршува на видеа од како се движи некој си БУК. А вередостојноста е сведена на нула, ниту се сигурну дека тоа место е во тој регион.
Реков пак, и ми потврдија лица што имаат искуство во армијата со вакви системи.
Букот остава бела траекторија позади проектилот, и создава голема врева. Нема логика да има очевидци на лице место за паѓање на авионот и за движење на возила со БУК а да нема очевидци за проектилот.
Или можеби овие прорусиве некоја нова технолоогија користеле. Со невидливи проектили пукале?
А земра што викаш?
Отворите деновиве ДејлиМеил, Гардијан, Телеграф и Сан.
Ќе видите каква пропаганда се спроведува, а се уште нема ниту еден тврд доказ дека е проруската или руската страна.
Еве анкета во Чешки весник. Чесите па изненадуваат.
[DOUBLEPOST=1405763092][/DOUBLEPOST]Why did Ukraine’s Security Service start working with the recordings of communications between Ukrainian air traffic controllers and the Boeing crew and with the data storage systems from Ukrainian radars without waiting for international investigators?