Пивофест 2014

• Креатор на темата Креатор на темата bootboy
  • Време на започнување Време на започнување
Ова со бројките е пренапумпано. Нема шанси 100 илјади луѓе да бидат послужени и да поминат во еден ден на толкав мал простор. Види го само овој концерт на кој има 80 илјади и ќе биде јасно дека 100 илјади не е можно да се соберат на понудениот простор на пиво фестот.
ти изгледа не беше ко беа цеца и брена :D за до вц треба да планираш 30 мин пред време ако е на 30 метра :D 20 луѓе на квадрат :D

Задолжително сите членови да си залепите лист со натпис Кајгана на грб, тие шо не се знаеме да се запознаеме :D

ќе има ли вонредни возови годинава? И ако има возен ред да ми најде некој :)

Задолжително сите членови да си залепите лист со натпис Кајгана на грб, тие шо не се знаеме да се запознаеме :D

Нема никого да препознаеш освен ако претходно ако не си закажите средба :icon_lol:.[DOUBLEPOST=1405579036][/DOUBLEPOST]Ќе има возови дури Дерко директор е таму, затоа што реално гледано си гледа човекот за фестивалот и градот негов, кога ќе дојде друг одма ќе биде ај шо ги ебам беспари возови :icon_lol:.[DOUBLEPOST=1405585246][/DOUBLEPOST]Дај бе собиранка да правиме кој не работи за ова Пивофестов, многу сум осамен нема со кој да се дружам, им досади на луѓево да се пијанат секоја година и сите сакаат пари од ова фестивалов, бетер од охриџани станаа :icon_lol:, кој се пријавил за на паркинг, кој кај фрижидерите :icon_lol:...

Последно уредено:
Ако не фатам и јас в година три фрижидери на Реклами и кревети на спрат не наместам по 1000 денари од вечер е, изгледа ја најбудала сум :icon_lol:. Ама батали...

Абе се наоѓа лесно паркинг за со кола или ќе треба на влез на прилеп да ја оставам?
Прашувај прилепчанКи.
Кај прилепчанКи најдовме смештај, шо ќе се прашува...

Абе се наоѓа лесно паркинг за со кола или ќе треба на влез на прилеп да ја оставам?

Кај прилепчанКи најдовме смештај, шо ќе се прашува...

Во кој дел од градот ако е Центар близу фестивалот нема место, прашајте кај што ќе бидете сместени. Кој дел е која населба итн...

Ако ги оставите колите на Лукоил еден саат пешки има долу до штандовите отприлика, можеби помалку 40-50 минути здраво машко одење :icon_lol:.

Ако планирате собиранка на Ефто в сабота нека е. :icon_lol:

ИСПЛАЧИ СЕ СЕГА МИЛА, ИСПЛАЧИ СЕ ТАКА САМА, НА МОЈТЕ РАМЕНА!

Јас утре дефинитивно идам, сабота си бегам (обврски...)
Се дешава собиранка или шо? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom