Пивофест 2014

• Креатор на темата Креатор на темата bootboy
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе продавам епрувети од камиказа низ чаршија, на девојките речете му пасворд Кајгана и ќе добијате попуст. :cool:

Нешо ваму таму некои некаде некогаш ? :)

Некој од ПП да не има место да смести еден човек за еден ден ???

На ден пред фестивал тешко јас не можам да ти помогнам...[DOUBLEPOST=1405537151][/DOUBLEPOST]Дај утре собиранка да прајме, да не организирам јас трезен сега не бива :icon_lol:.

Последно уредено:
Штета, баш сакавме со друштвото да одиме, се беше договорено, ама излезе проблем со сместувањето и изледа ништо годинава пак... :( А баш ми беше мерак еднаш и јас да отидам на Пивофест во Прилеп. :)

Штета, баш сакавме со друштвото да одиме, се беше договорено, ама излезе проблем со сместувањето и изледа ништо годинава пак... :( А баш ми беше мерак еднаш и јас да отидам на Пивофест во Прилеп. :)

Дојдете на една ден.

Па да сместувањето е проблем кога има прилив бројка од 100 000 народ во место со 80 000 жители.[DOUBLEPOST=1405537489][/DOUBLEPOST]Или со шатор кампување на Могила, се обезбдено кафе нешто за доручек мислам има, кабини за туширање.

Дојдете на една ден.

Па да сместувањето е проблем кога има прилив бројка од 100 000 народ во место со 80 000 жители.
Не ни одговара така, друг беше планот, една вечер да бидеме на Пивофест, да преспиеме и да продолжиме за Охрид.
Сместувањето речиси беше договорено, но излезе нешто непредвидено и затоа и пропаѓа целиот план во вода.

Можи опција преспивање во кола, ама не го може секој тоа :icon_lol:.

Јас изгледа ќе одам на 19:)

Башка чув дека можно е тогаш да пеела Џесика Палашоска:D

Лајнапов е тиња.

Првите 2 дена може да се види нешто, другиве 2 ужас.
Како и да е на камена бина ќе биде ептен јако како и секоја година до сабајле.

Дојдете на една ден.

Па да сместувањето е проблем кога има прилив бројка од 100 000 народ во место со 80 000 жители.[DOUBLEPOST=1405537489][/DOUBLEPOST]Или со шатор кампување на Могила, се обезбдено кафе нешто за доручек мислам има, кабини за туширање.

Ова со бројките е пренапумпано. Нема шанси 100 илјади луѓе да бидат послужени и да поминат во еден ден на толкав мал простор. Види го само овој концерт на кој има 80 илјади и ќе биде јасно дека 100 илјади не е можно да се соберат на понудениот простор на пиво фестот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom