Ново Музичко име Тања Б.

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Која е девојкава бе? Прв пат прочитав на форумов за неа,не ја имам ни видено на ТВ ниту пак сум чула за неа.

i ja slusaf pesnata ednas.....interesno pesnice ama najcesto na makedonskava estrada ke se pojavi nekoja mlada faca,ke izvadi edna pesna i ke ja snema...pa ke vidime so ke bidne so devojcevo...u sekoj slucaj mi se sviga pesnata

Баш синојќа ја слушнав на MTV, интересно...ке ја биде:)

некои луѓе најдоа начин да ја убијат досадата
сватија колку е лесно денес да си ѕвезда на ехстрадата
предходното имаат пеено само во купатило во кадата
и ви се колнам кај мене во мало има подобри
на клупите од зградата.
Игор Џамбазов - Плејбег

слушнете и се е јасно. живо батка во живо само се слушаат гласните можности:toe:

ок кажав пак ќе кажам и пак никој ништо. Добро бе за сите новоникнати one-night show ли пејачи и пејачки ке отвораме теми сега а поготово за тие типични македонски евтини-лимонада песни. Тања Би ебате. Ставам кладба у пиво дека за максимум 2 години ќе исчезне инстантно како дожд во Сахара.

Хе-хе.

Егиди оваа на естрадата била уште од 2006, ја пред два месеци ја дознав, убава е, а и секси е. За пеењето не знам.

Имала и пред две години некоја песница, пробала со поп/рап варијанта ама изгледа прошла неприметено во поголем дел (барем јас не видов ова да беше хит и сл.):

Имала и пред две години некоја песница, пробала со поп/рап варијанта ама изгледа прошла неприметено во поголем дел (барем јас не видов ова да беше хит и сл.):

Pa brat koga e skipi i koga ima vakov spot nekoja pesna,kako moze da bide hit?

300px-MonsterReborn-LCJW-EN-UR-1E.png

Зар никој не и ја знае оваа песна

едно време се вртеше често на А1 телевизија ми се чини беше тоа некоја топ листа или таква некоја емисија слична.

има и уште некој песни

и некој cover песни

Зар никој не и ја знае оваа песна

едно време се вртеше често на А1 телевизија ми се чини беше тоа некоја топ листа или таква некоја емисија слична.

има и уште некој песни

и некој cover песни

Таа Сила песната хит беше бе како да не ја заат :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom