Ново Музичко име Тања Б.

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Веб-сајт
www.kajgana.com
Сакам ваше мислење за типкава,мене ме воодушеви уште првиот пат кога ја слушнав песната Сила,доста добар глас,ме потсети малце на Искра Трпева денес и го пуштија спотот и на ЕмТиВи,ова е нормално,но обрнете внимание на фактот дека има само 15години

првпат слушам за неа, да не имате некое клипче да го сркниме?

Arna e be, ama od edna pesna..niso ne moze ubao da se iskomentira! Interesna u sekoj slucaj!

Не ја знам типкава. Некое линкче нешто такво за спотче или само песната???

а и нешо појке за нејзе, дајте слика, биографија, и такви нешта
и песна нејзина за спуштање обавезно

Прв пат слушам за типкава. mRnO ако можеш најди фотки да ја ѕирнеме цурава, па да одлучиме дали е за на ЕмТиВи... :)

Тања Б. на MTV Adria

tanjab2.jpg
Деби видео-спотот на Тања Б. за песната Сила, изработен од Telemitt & Strez за продукцијата Massive Sky, веќе се емитува на MTV Adria, во блокот Pure Adria. Оценките на одговорните за избор на спотови на MTV Adria се многу високи, што покажува и фактот дека веднаш по добивањето на спотот, истиот е пуштен во етерот. Според нашиве сознанија, критиките се одлични - како за песната, така и за младата изведувачка, како и за самиот спот. Одговорните на MTV Adria велат дека целиот пакет е урбан проект кој ги прати западноевропските трендови. Во истовреме ги зачудува фактот дека 15-годишната Тања Б, како и Telemitt & Strez се дебитанти на македонската сцена, секој во својата бранша...

Охохохо па цурава била измислена за на ЕмТиВи. Па тоа се бара во Европа. Браво за Тања Б. Презимето кога ќе и го објават? :)

neboto nad makedonija ke padne od zvezdi cij recnik ne preminuva ni 8 zbora a se deklariraat kako estradni umtenici
imaat pari za pesna i spot no ne znaat da napravat intelektualen razgovor i imam poraka do niv CITAJTE KNIGI!!!

ок кажав пак ќе кажам и пак никој ништо. Добро бе за сите новоникнати one-night show ли пејачи и пејачки ке отвораме теми сега а поготово за тие типични македонски евтини-лимонада песни. Тања Би ебате. Ставам кладба у пиво дека за максимум 2 години ќе исчезне инстантно како дожд во Сахара.

mnogu mi se sfigjat ona nejzinono pesnule...epten e top...

Доста мрчите бре, фина е цуцата, ќе ја биде...
Ја верувам у неа, и ја обожавам и ја гледам на скајнет ТВ.

јас ја видов и многу ми се допадна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom