Фан Клуб: Арсенал

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ако сакам ќе следам и на livescore.com. Пошто не кажуваш на кој мислиш, очигледно е за мене, си кажав свое мислење. Ти ниту треба, ниту мораш да се сложиш со него. Е фала ти.
На тебе мислев, пошто ти ги спомна навивачиве на Реал како смешни. Мислев дека сфати. Иначе не ми е гајле, не дека ми е. Имаш многу страни за следење резултати, можеш да си бираш :)
Ама ти испадна смешен со тоа што навивачите на Реал ги нарече смешни, зошто го избрале Кедира.
Сите сакаат Кедира да биде продаден у случајот кога се бира меѓу него и Ди Марија, а за тоа дека сакавме да остане се пишуваше неколку страни поназад. Ама ете, кога се бира меѓу нив двајца нормално дека тоа ќе биде Кедира, а не како ти што кажа дека сигурно ќе идел па ај Ди Марија нека остане.

Се надевам сфати зошто ме испровоцира да пишем на темава, ништо лично :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Остај ти скај спортс, ништо ново немаат кажано тие, истите работи само ги прикажуваат поинаку за да личат на нова инфирмација.

Инаку за ова што го напишав погоре се збори интензивно на твитер.
ако треба некому да верувам тоа сигурно е skysports а не twitter
Не се Дејли Фејл и компанија да објавуваат се и сешто, објавуваат само сигурни информации за тоа бар знајме

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
ако треба некому да верувам тоа сигурно е skysports а не twitter
Не се Дејли Фејл и компанија да објавуваат се и сешто, објавуваат само сигурни информации за тоа бар знајме
Скај спортс ти е едно ниво над тие што ги напиша ама е далеку од сериозен извор на инфо. Најдобри за тоа се ВВС а на нив нема НИШТО сега за сега објавено

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Скај спортс ти е едно ниво над тие што ги напиша ама е далеку од сериозен извор на инфо. Најдобри за тоа се ВВС а на нив нема НИШТО сега за сега објавено
bbc објавува само done deal, а не памтам sky да пуштиле информација за трансфер а истиот да не се случил

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Ја сум сигурен дека штом веќе Кедира си оди, ќе дојде кај нас да игра со Озил Пер и Подолски отколку да му го "крева" на курињо

Член од
22 декември 2013
Мислења
139
Поени од реакции
211
Неколку страни поназад на тој линкот што беше ставен пишува "Arsenal have agreed a fee with Real Madrid for midfielder Sami Khedira, according to reports in Spain" значи не објавија ништо сигурно од тие нивни "извори" туку само прекопираа тоа што веќе го читавме овие денови од тие шпанските весници.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Пари + играчи се луда комбинација.
Многу пари + играчи се комбинација каде се може да се очекува и логиката нема тука никаква улога

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
.. ако дое Кедира, дали мислите дека ќе го видиме Диаби во премиер лига повторно?

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ќе биде пак добош работава како што изгледа...

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ajde neka dojde kaj nas Kedira ,pa da bide in ur face supinjo.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
Ај бе шо се толку замарате со циганот остајте го тамо по курац нек оди ...
Иначе ова сомнително ми е со сумите којшо наводно ги бара Кедира.

Kajgana Shop

На врв Bottom