Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
uwZbBaU.png

Се наоѓаат, некои се со подзаскриени таленти, нема лабаво....

Споед сите извори Конте бел уморен и немал мотивација повеќе...

Ова е изговор барем според мене прикаска за мали деца, сигурно причината е друга.

Не може да нема поголема мотивација од освојување ЛШ откако го вратил тимот од 7мо место на тронот на Италија. Како и да е, почит има од мене човекот што не дозволи да биде марионета.(y)

Јас пак мислам дека е поради Погба и Видал,нивното продавање.Во неговиот состав тие беа главните играчи.
Неносењето на Итурбе и Санчез само ја прелило чашата.

Јас пак мислам дека е поради Погба и Видал,нивното продавање.Во неговиот состав тие беа главните играчи.
Неносењето на Итурбе и Санчез само ја прелило чашата.
А сега новите и според sKY испаѓа дека цело ова било договорено одамна и затоа толку брзо потпишал алегри веќе некое време биле во Контакт, уште кога конте го побара националниот тим се било договорено.

А сега новите и според sKY испаѓа дека цело ова било договорено одамна и затоа толку брзо потпишал алегри веќе некое време биле во Контакт, уште кога конте го побара националниот тим се било договорено.

Чекај сега,Конте ќе оди во репката,а нема мотивација за Јувентус ?
Да се спуштиш од Конте на Алегри треба да си ненормален.

И ја би си отишол кога наместо предвидените играчи ми носат ш класа. А и башка не е мала работа најдобриот играч од средината да го дадеш за 30 и кусур без да најдеш соодветна замена.
Секоја чест за Конте, клубот и навивачите треба да бидат горди што ги водеше таков ѕвер.

Според некој информации Конте ќе биде новиот селектор на Италија,е сеа колку е ова точно не знам.

Arriva l'ufficialità della Juventus: è Massimiliano Allegri il nuovo allenatore dei bianconeri.
10426853_732786350127366_5175969583450036406_n.jpg

Море луѓе шо вие кој го даде видал ете го и марота вели дека не ен а продажба видал и дека јувентус сака да го задржи и дека тој е среќен, пооо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom