Kсамил

Член од
12 март 2010
Мислења
212
Поени од реакции
73
имаш ли некоја идеја некаде да прашам конкретно за цената и условите? надвор сум од Македонија долго време и аут од сите работи :)
pa najdobro od koj grad si da prasas nekoja taxi kompanija

Член од
5 јули 2014
Мислења
9
Поени од реакции
0
pa najdobro od koj grad si da prasas nekoja taxi kompanija
да.. прашав во една преку интернет и ми рекоа 260 евра во еден правец до Ксамил (од Скопје) o_O
само за двајца е премногу..

Член од
12 март 2010
Мислења
212
Поени од реакции
73
да.. прашав во една преку интернет и ми рекоа 260 евра во еден правец до Ксамил (од Скопје) o_O
само за двајца е премногу..

Jas bi mozel da ve nosam so nova kola za 150 vo eden pravec ako ne vi e mnogu.

Последно уредено:
Член од
5 јули 2014
Мислења
9
Поени од реакции
0
Jas bi mozel da ve nosam so nova kola za 150 vo eden pravec ako ne vi e mnogu.
фала ти!! мислам дека ќе те имаме во предвид зошто досега ништо друго не сме нашле, ама бидејќи одморот ни е многу краток размислувам на крај место
Ксамил да отидеме во Берово во Аурора Спа :unsure:

Член од
12 март 2010
Мислења
212
Поени од реакции
73
фала ти!! мислам дека ќе те имаме во предвид зошто досега ништо друго не сме нашле, ама бидејќи одморот ни е многу краток размислувам на крај место
Ксамил да отидеме во Берово во Аурора Спа :unsure:

Nema da zgresite.
Namesto da se trkalate vo pesokta i gorite na sonceto i da se macite po patista ke pominite gospodski odmor so umerena klima i odlicna usluga.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.607
Поени од реакции
5.241
За Ксамил или Саранда колку чини автобуски билет?

Член од
30 октомври 2010
Мислења
221
Поени од реакции
127
За Ксамил или Саранда колку чини автобуски билет?
Јас сум моментално во Ксамил, па во муабет со едни од Скопје рекоа дека платиле 60 еу повратна со мини-бус.
Инаку овде е супер,морето е одлично чисто и топло,ноќите свежи добри за спиење и нема баш гужва.смештај плаќам по 20 еу од ноќ.Август очекуваат да биде преполно.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Ќе ве молам за контакт од некоја вила или хотел во Ксамил.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.607
Поени од реакции
5.241
Јас сум моментално во Ксамил, па во муабет со едни од Скопје рекоа дека платиле 60 еу повратна со мини-бус.
Инаку овде е супер,морето е одлично чисто и топло,ноќите свежи добри за спиење и нема баш гужва.смештај плаќам по 20 еу од ноќ.Август очекуваат да биде преполно.
Во Хотел? јадење нешто има од хотелот?Се наоѓа лесно?

Член од
30 октомври 2010
Мислења
221
Поени од реакции
127
Во приватен смештај со фамилија ,во куќа блиску до плажа ололу 250 метри 20 еу за сите од ноќ. По рестораните не е многу скапо на пр. Пица 300 ден. Пиво 70-120 ден. Рижото со морски плодови 250 ден. Гиро 80 ден екстра вкусно.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Во приватен смештај со фамилија ,во куќа блиску до плажа ололу 250 метри 20 еу за сите од ноќ. По рестораните не е многу скапо на пр. Пица 300 ден. Пиво 70-120 ден. Рижото со морски плодови 250 ден. Гиро 80 ден екстра вкусно.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Дали можиш да ми најдиш број газдите на некоја вила или куќа?
Ми треба апартман за 5 души, од 15ти август натака.
Те молам прашај, ќе ти бидам крајно благодарен и добиваш ручек за услугата.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Дали можиш да ми најдиш број газдите на некоја вила или куќа?
Ми треба апартман за 5 души, од 15ти август натака.
Те молам прашај, ќе ти бидам крајно благодарен и добиваш ручек за услугата.
Пратете и накај мене @arrow

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
пошто си сеуште у ксамил... јас поаѓам у сабота рано посабајле... 4/5 можда - дај препорака у кој хотел или вила да одам и кажи ми како се движат цените за смештај?

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.207
Поени од реакции
2.243
Јас оваа година планирам да одам на одмор во Ксамил, па најмногу ме интересира како најлесно да се стигне до таму? Според мапиве на гугл најдобра рута е преку Грција, со тоа што кај Јоанина се продолжува нагоре (север) и преку граничниот премин Какавиа се влегува во Албанија. Но од коментариве гледам дека сите идат до Игуменица па од тука се продолжува северно и се влегува во Албанија. Ме интересира зашто е тоа така и дали тоа е најдобриот пат до Ксамил?

Член од
30 октомври 2010
Мислења
221
Поени од реакции
127
Јас оваа година планирам да одам на одмор во Ксамил, па најмногу ме интересира како најлесно да се стигне до таму? Според мапиве на гугл најдобра рута е преку Грција, со тоа што кај Јоанина се продолжува нагоре (север) и преку граничниот премин Какавиа се влегува во Албанија. Но од коментариве гледам дека сите идат до Игуменица па од тука се продолжува северно и се влегува во Албанија. Ме интересира зашто е тоа така и дали тоа е најдобриот пат до Ксамил?
Да да најдобар пат затоа што се е автопат до Игуменица ,после тоа уште 40-тина Км до Ксамил двосмерен.[DOUBLEPOST=1405617529][/DOUBLEPOST]
Да да најдобар пат затоа што се е автопат до Игуменица ,после тоа уште 40-тина Км до Ксамил двосмерен.

Kajgana Shop

На врв Bottom