pa najdobro od koj grad si da prasas nekoja taxi kompanijaимаш ли некоја идеја некаде да прашам конкретно за цената и условите? надвор сум од Македонија долго време и аут од сите работи
pa najdobro od koj grad si da prasas nekoja taxi kompanijaимаш ли некоја идеја некаде да прашам конкретно за цената и условите? надвор сум од Македонија долго време и аут од сите работи
да.. прашав во една преку интернет и ми рекоа 260 евра во еден правец до Ксамил (од Скопје)pa najdobro od koj grad si da prasas nekoja taxi kompanija
да.. прашав во една преку интернет и ми рекоа 260 евра во еден правец до Ксамил (од Скопје)
само за двајца е премногу..
фала ти!! мислам дека ќе те имаме во предвид зошто досега ништо друго не сме нашле, ама бидејќи одморот ни е многу краток размислувам на крај местоJas bi mozel da ve nosam so nova kola za 150 vo eden pravec ako ne vi e mnogu.
фала ти!! мислам дека ќе те имаме во предвид зошто досега ништо друго не сме нашле, ама бидејќи одморот ни е многу краток размислувам на крај место
Ксамил да отидеме во Берово во Аурора Спа
Јас сум моментално во Ксамил, па во муабет со едни од Скопје рекоа дека платиле 60 еу повратна со мини-бус.За Ксамил или Саранда колку чини автобуски билет?
Во Хотел? јадење нешто има од хотелот?Се наоѓа лесно?Јас сум моментално во Ксамил, па во муабет со едни од Скопје рекоа дека платиле 60 еу повратна со мини-бус.
Инаку овде е супер,морето е одлично чисто и топло,ноќите свежи добри за спиење и нема баш гужва.смештај плаќам по 20 еу од ноќ.Август очекуваат да биде преполно.
Дали можиш да ми најдиш број газдите на некоја вила или куќа?Во приватен смештај со фамилија ,во куќа блиску до плажа ололу 250 метри 20 еу за сите од ноќ. По рестораните не е многу скапо на пр. Пица 300 ден. Пиво 70-120 ден. Рижото со морски плодови 250 ден. Гиро 80 ден екстра вкусно.
Sent from my iPhone using Tapatalk
пошто си сеуште у ксамил... јас поаѓам у сабота рано посабајле... 4/5 можда - дај препорака у кој хотел или вила да одам и кажи ми како се движат цените за смештај?Јас сум моментално во Ксамил, па во муабет со едни од Скопје рекоа дека платиле 60 еу повратна со мини-бус.
Инаку овде е супер,морето е одлично чисто и топло,ноќите свежи добри за спиење и нема баш гужва.смештај плаќам по 20 еу од ноќ.Август очекуваат да биде преполно.
Да да најдобар пат затоа што се е автопат до Игуменица ,после тоа уште 40-тина Км до Ксамил двосмерен.[DOUBLEPOST=1405617529][/DOUBLEPOST]Јас оваа година планирам да одам на одмор во Ксамил, па најмногу ме интересира како најлесно да се стигне до таму? Според мапиве на гугл најдобра рута е преку Грција, со тоа што кај Јоанина се продолжува нагоре (север) и преку граничниот премин Какавиа се влегува во Албанија. Но од коментариве гледам дека сите идат до Игуменица па од тука се продолжува северно и се влегува во Албанија. Ме интересира зашто е тоа така и дали тоа е најдобриот пат до Ксамил?
Да да најдобар пат затоа што се е автопат до Игуменица ,после тоа уште 40-тина Км до Ксамил двосмерен.Јас оваа година планирам да одам на одмор во Ксамил, па најмногу ме интересира како најлесно да се стигне до таму? Според мапиве на гугл најдобра рута е преку Грција, со тоа што кај Јоанина се продолжува нагоре (север) и преку граничниот премин Какавиа се влегува во Албанија. Но од коментариве гледам дека сите идат до Игуменица па од тука се продолжува северно и се влегува во Албанија. Ме интересира зашто е тоа така и дали тоа е најдобриот пат до Ксамил?