R
Rigel Kent
Гостин
Меси му е лавот , ама со другите забегани постови е мизерен . Не знам што се замарате со него.Уште не откривме кој е лавот...![]()
Меси му е лавот , ама со другите забегани постови е мизерен . Не знам што се замарате со него.Уште не откривме кој е лавот...![]()
Колку ли треба да им е досадно во животот за да го прават тоаГи пишуваат сите можни исходи и после ги бришат тие што не испаднале. Стара фора е тоа.
Rigel Kent е капитен на Аргентина?А ти си го ставил Вејн Руни во ник , оргазмираш на Германија , не знам кој тренира глупавост или е таков.
Па ни баба ми не е Германка. Тебе сигурно некој од фамилија те командира за кого ќе навиваш?Е тоа ти е хипокризија на ниво . Вејн Руни во ник , оргазмира на Германија . Секоја чест . Ах заборавив баба му е Германка .
Не разбирам бугарски.тутурутка си![]()
Меси му е лавот , ама со другите забегани постови е мизерен . Не знам што се замарате со него.
@GoogleFacts
Ахам па тоа ми беше целта , значи се потсмеваш на некој кој навива за Бразил и Аргентина , а во тие екипи играат моите омилените играчи од Барса и Интер . Мене срце не ми дава да навивам против Нејмар , Жулио Цезар , Меси и Маскерано . Ете Шпанија ја хејтав и мило ми беше што отпадна .Rigel Kent е капитен на Аргентина?
Руни ми е омилен играч на Јунајте моментално затоа го имам на ник.
Ти пишав предходно, не сум еден од оние кој мора да навива за репрезентацијата каде му игра омилениот играч.
Ти пишав дека имам и аргентински пасош, ама пак не навивам за нив.
Па ни баба ми не е Германка. Тебе сигурно некој од фамилија те командира за кого ќе навиваш?