Песната над мојата

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување
Квалитетот на видеото е одличен! :D

Првпат ја слушам, топ е. Ми се свиѓа што човекот се пренесе во моментот. (y)

Би ја слушал во некоја долга ноќна вожња низ автопат.

Демијан е одличен, една од ретките песни со “Фак ју“ кои не звучат претерано! Добра е и студиската верзија, ама во живо поише мерак ми прави.

Квалитетот на видеото е катастрофа.

do you know how far this has gone?
just how damaged have I become?
when I think I can overcome
it runs even deeper

:X3:

Haunting, меланхолично.. Трент поготово ја носи песната на сосема друго ниво. Секако, лајв изведбите како стандард за слушање НИН се каде каде поквалитетни, така и оваа, едноставно прејака енергија. Можам да ја слушам со денови. Башка Рики не е итнересен одамна.

Шта речи........одлична, една од подобрите во албумот а и од Pearl воопшто. Mи зафали бендот некако, ги подбаталив несвесно.

Не ги почитувате правилата на играта...

Не ги почитувате правилата на играта...
Секунди се во прашање, јас го почнав коментарот за песната од Anne, па видов дека си постирал ти, па тек на кај wot го усмерив.......(што веројатно е случај и на wot за песната од Anne)

Да не ја грдиме темава, нека последната моја песна е последна за коментар и продолжете :)

Турви има старошколксо срање тука, мада ептен класично, повторливо можда и познато сепак звучи океј :) мада нишо чудно да сум ја слушал.

Порано слушав ваков рап, репетитивно е, не е за над 6/10, али ради грувот му давам 7 ца.

Спотот (не линков) доловуваше добра поента, башка главниот лик ја долови улогата на заглавен наркоман прилично добро. После неколку вакви песни и пауза од сценава, Врчак се врати со фризура ала Азис бугаринот, the rest is history :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom