Фан Клуб: Јувентус

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
јас мислам дека видал никогаш нема да си замини од тимов го сака премногу клубов !

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
DeviAngel напиша:
Romulo and Iturbe for Juve?

Romulo could be included as part of Juventus negotiations to sign Juan Manuel Iturbe from Hellas Verona.

The Bianconeri have made no secret of their interest in Iturbe, battling for his contract along with Milan, Atletico Madrid and Roma.

The price-tag for forward Iturbe is thought to be in the region of €30m (£24m), while Romulo is valued at €7m (£5.6m).

According to Tuttosport, Juve directors met with Verona today and proposed taking both players in a package deal.

Romulo’s versatility is key for Antonio Conte, as he can play right-back, on the right wing or in a more central midfield role.

It’s possible Stephan Lichtsteiner could influence the deal, as he has still not agreed a contract renewal and is on his way out of Juventus.

If the Bianconeri find a suitable replacement in Romulo, the Swiss international would be allowed to leave.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
јас мислам дека видал никогаш нема да си замини од тимов го сака премногу клубов !
Ти салам си искрено?..човече 21 век сме 2014 година какво сакање какви бакрачи денес само парите играат на маса и ништо друго..и јас го сакам Интер повеќе од се ама да ми дојдат дома Милан со понуда дека ќе играм за нив и ќе ми обезбедат се ќе видиш како ќе трчам и како ќе ги сакам...нема сакање неќење во професионализмот

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Ти салам си искрено?..човече 21 век сме 2014 година какво сакање какви бакрачи денес само парите играат на маса и ништо друго..и јас го сакам Интер повеќе од се ама да ми дојдат дома Милан со понуда дека ќе играм за нив и ќе ми обезбедат се ќе видиш како ќе трчам и како ќе ги сакам...нема сакање неќење во професионализмот
Такви сте вие интерешите... :P

Иначе Вршаљко блиску до Сасуоло, трансферот е наводно под покровителство на Јуве.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.682
Поени од реакции
88.615
Такви сте вие интерешите... :P

Иначе Вршаљко блиску до Сасуоло, трансферот е наводно под покровителство на Јуве.
Јас викам овие Сасуоло се на Јувентус вториот тим...

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Добро од кај ви се информацииве жити се, абе живо ме интересира еј.

Стварно мислиш дека Видал вреди колку Шо?

Мислам ок шпекулации и се тоа, ама користете ја малку главата и размислувајте логички.

Конте беше на работ да го напушти Јуве пред само 2 месеца само ради тоа што не му носеа засилувања и ради тоа што бараше да се троши летово за да биде конкурентен и во ЛШ и вие мислите дека ќе го шитнат најдобриот играч на тимот и тоа ни помалку ни повеќе, туку за 32 милиони??? :facepalm:

Веродостоен извор :pos: :cuc:
Го бараат Вилијан Карваљо за 45 милиони евра а нудат 40 милиони за Видал .хахаха.Си ги залажуваат фановите како нас што не залажува минатата година и пред тааа .
Пред потпис наводно бил и Ди Марија за 55 милиони евра и не верувам дека ке трчаат по Видал бидејки го имаат Ерера .

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Лојаните играчи и оние кај кои љубовта спрема клубот беше главен фактор се останати само нажалост 5% и ништо повеќе, Љубовта во денешниот свет на спорт игра улога само ако Јуве нуди на пр 8 милиони плата и Реал нуди 8 тогаш би останал. Ма да и јас мислам дека Видал сака да остани што е можно подолго во Јуве, но знаејќи го жеден е за ЛШ и ако не се подобриме за брзо на тоа поле нз ...

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
За Крос беа озбилни муабетите, имаше и слики од Мојс на утакмици на Баерн со неговиот агент. Арно ама еве од кога дојде ван Гал дали се откажал тој од него како што пишуваат или Крос не одбил појма неам. :) За Видал пишуваат низ Чиле и некои други поозбилни медиуми (дека има интерес, не дека ќе дојде). И 100 пати пишавме, ако иде секако ќе дојде за добра пара, а не за 30 милиони. Вие верувате на тоа дека ќе дојде за 30м па викате нема шанса да вреди исто колку Шо. :)
Не, туку 2ца членови од вашиот фан клуб веќе ни ги честитаа парите што ќе ги добиеме, така да не беше АКО, туку дека сигурно ќе дошол и сумата наводно им беше позната, и се тоа од веродостоен извор.
Еве и ти ги спомна тие ''озбилни медиуми'', па баш ме интересира кои се тие медиуми кои тврдат дека Видал ќе се сели во Јуве, и тоа дури позната е цената?
Sun? Daily Mail? Bleacher Report? Goal.com?
Тие ли се веројдостојните извори?

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Ако е крис Вокс изворот од Goal.com поарно нека не ми го кажват

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Не, туку 2ца членови од вашиот фан клуб веќе ни ги честитаа парите што ќе ги добиеме, така да не беше АКО, туку дека сигурно ќе дошол и сумата наводно им беше позната, и се тоа од веродостоен извор.
Еве и ти ги спомна тие ''озбилни медиуми'', па баш ме интересира кои се тие медиуми кои тврдат дека Видал ќе се сели во Јуве, и тоа дури позната е цената?
Sun? Daily Mail? Bleacher Report? Goal.com?
Тие ли се веројдостојните извори?
Ве гледат дека се палите лесно за Видал и провоцираат малце. :)

Independent
Guardian
Telegraph - тука Огден Вика дека е трансфер цел на Јунајтед, што викаме и ние.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Едно е да е трансфер цел на Јунајтед,а друго е трансферов да е во напредна фаза,како што тврдат некои членови од вашиот фан клуб.Нема логика преговорите да се во напредна фаза(што би значело дека е скоро договорен),а ниту еден од поозбилниве Италијански медиуми да не знае за тоа и да не се пишува воопшто за целиов трансфер.
Некој некого малце подлажнува,а кој е излажаниот во случајов,ќе видиме на крај ;)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.331
Поени од реакции
6.013
На линковиве пишува according to reports. А репортите не се наведуваат кои се, па тие можат слободно да бидат и Сан и Дејли Меил, така да...

Во Италија на Ди Марцио не му бега мува, а камоли Видал во некоја си „напредна“ фаза.

Еве според него, вечерва Евра веќе го потпишал договорот од Лос Анџелес, документите ги пуштиле по е-маил.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Мислам дека Ди Марцио има потврдено дека Манчестер пројавил интерес за Видал, ама Јуве ги одбил. После тоа ништо немало. Последно што изјавил Ди Марцио околу ова е тоа дека во моментов нема никакви разговори за Видал.

И да си оди Видал (а нема да си оди ама ај хипотетички), гарантирам дека приоритет би му била екипа која ќе игра ЛШ (Реал, Барса, Баерн, Сити...).

Kajgana Shop

На врв Bottom