- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
јас мислам дека видал никогаш нема да си замини од тимов го сака премногу клубов !
Епа тоа ми е муабетот бидејќи гледам дека некои луѓе веруваат во тие информации.A од Јувентус будали ли се да го дадат за 35м евра?![]()
DeviAngel напиша:Romulo and Iturbe for Juve?
Romulo could be included as part of Juventus negotiations to sign Juan Manuel Iturbe from Hellas Verona.
The Bianconeri have made no secret of their interest in Iturbe, battling for his contract along with Milan, Atletico Madrid and Roma.
The price-tag for forward Iturbe is thought to be in the region of €30m (£24m), while Romulo is valued at €7m (£5.6m).
According to Tuttosport, Juve directors met with Verona today and proposed taking both players in a package deal.
Romulo’s versatility is key for Antonio Conte, as he can play right-back, on the right wing or in a more central midfield role.
It’s possible Stephan Lichtsteiner could influence the deal, as he has still not agreed a contract renewal and is on his way out of Juventus.
If the Bianconeri find a suitable replacement in Romulo, the Swiss international would be allowed to leave.
Ти салам си искрено?..човече 21 век сме 2014 година какво сакање какви бакрачи денес само парите играат на маса и ништо друго..и јас го сакам Интер повеќе од се ама да ми дојдат дома Милан со понуда дека ќе играм за нив и ќе ми обезбедат се ќе видиш како ќе трчам и како ќе ги сакам...нема сакање неќење во професионализмотјас мислам дека видал никогаш нема да си замини од тимов го сака премногу клубов !
Такви сте вие интерешите...Ти салам си искрено?..човече 21 век сме 2014 година какво сакање какви бакрачи денес само парите играат на маса и ништо друго..и јас го сакам Интер повеќе од се ама да ми дојдат дома Милан со понуда дека ќе играм за нив и ќе ми обезбедат се ќе видиш како ќе трчам и како ќе ги сакам...нема сакање неќење во професионализмот
Јас викам овие Сасуоло се на Јувентус вториот тим...Такви сте вие интерешите...
Иначе Вршаљко блиску до Сасуоло, трансферот е наводно под покровителство на Јуве.
Го бараат Вилијан Карваљо за 45 милиони евра а нудат 40 милиони за Видал .хахаха.Си ги залажуваат фановите како нас што не залажува минатата година и пред тааа .Добро од кај ви се информацииве жити се, абе живо ме интересира еј.
Стварно мислиш дека Видал вреди колку Шо?
Мислам ок шпекулации и се тоа, ама користете ја малку главата и размислувајте логички.
Конте беше на работ да го напушти Јуве пред само 2 месеца само ради тоа што не му носеа засилувања и ради тоа што бараше да се троши летово за да биде конкурентен и во ЛШ и вие мислите дека ќе го шитнат најдобриот играч на тимот и тоа ни помалку ни повеќе, туку за 32 милиони???
Веродостоен извор![]()
![]()
Не, туку 2ца членови од вашиот фан клуб веќе ни ги честитаа парите што ќе ги добиеме, така да не беше АКО, туку дека сигурно ќе дошол и сумата наводно им беше позната, и се тоа од веродостоен извор.За Крос беа озбилни муабетите, имаше и слики од Мојс на утакмици на Баерн со неговиот агент. Арно ама еве од кога дојде ван Гал дали се откажал тој од него како што пишуваат или Крос не одбил појма неам.За Видал пишуваат низ Чиле и некои други поозбилни медиуми (дека има интерес, не дека ќе дојде). И 100 пати пишавме, ако иде секако ќе дојде за добра пара, а не за 30 милиони. Вие верувате на тоа дека ќе дојде за 30м па викате нема шанса да вреди исто колку Шо.
![]()
Ве гледат дека се палите лесно за Видал и провоцираат малце.Не, туку 2ца членови од вашиот фан клуб веќе ни ги честитаа парите што ќе ги добиеме, така да не беше АКО, туку дека сигурно ќе дошол и сумата наводно им беше позната, и се тоа од веродостоен извор.
Еве и ти ги спомна тие ''озбилни медиуми'', па баш ме интересира кои се тие медиуми кои тврдат дека Видал ќе се сели во Јуве, и тоа дури позната е цената?
Sun? Daily Mail? Bleacher Report? Goal.com?
Тие ли се веројдостојните извори?
Или па толку знаатВе гледат дека се палите лесно за Видал и провоцираат малце.
Independent
Guardian
Telegraph - тука Огден Вика дека е трансфер цел на Јунајтед, што викаме и ние.
Едно е да е трансфер цел на Јунајтед,а друго е трансферов да е во напредна фаза,како што тврдат некои членови од вашиот фан клуб.Нема логика преговорите да се во напредна фаза(што би значело дека е скоро договорен),а ниту еден од поозбилниве Италијански медиуми да не знае за тоа и да не се пишува воопшто за целиов трансфер.Ве гледат дека се палите лесно за Видал и провоцираат малце.
Independent
Guardian
На линковиве пишува according to reports. А репортите не се наведуваат кои се, па тие можат слободно да бидат и Сан и Дејли Меил, така да...Ве гледат дека се палите лесно за Видал и провоцираат малце.
Independent
Guardian