Скопјанец три години печалел во Ирак- неговата љубена потрошила се!

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Па тоа е исто како јас да излезам на телевизија да плачам дека дечкото ме оставил и ми го скршил срцето, иако ми ветил дека ќе живееме заедно додека смртта не не’ раздели.

Која е разликата? Дечкото и дал пристап до парите, не барал од неа да инвестира, туку едноставно и дал пари. Не гладам дека таа го присилила. Него го лаже некој адвокат да му ги земе парите, па да остане не со таквото у раце скроз.

Абе за првиот дел, во право си, самото дело го прави плачко, ептен голем. Ама па има и за што.Покрај "вечната љубов", ветеното за некаква иднина со девојката и времето човекот има изгубено и не така мала сума пари.Нека се исплаче, ако му е мерак , нека објави на цел свет дека е магаре или шо знам, роговите биле на мода. Вол ваљда, сеедно. Може ќе избави некој друг од девојкава.

Сеа за вториот дел.

Пошто не знаеме како точно стојат работите, може да шпекулираме од она што има изјавено дечкото.
И покрај тоа што и дал полномоштво, доколку се разбрале парите да се користат за одредена намена, а девојката за друго ги трошела, има простор за пријава. И ќе се докажуваат и ќе се ебаваат по судови.

Во секој случај двајцата ќе го "јадат".

Абе за првиот дел, во право си, самото дело го прави плачко, ептен голем. Ама па има и за што.Покрај "вечната љубов", ветеното за некаква иднина со девојката и времето човекот има изгубено и не така мала сума пари.Нека се исплаче, ако му е мерак , нека објави на цел свет дека е магаре или шо знам, роговите биле на мода. Вол ваљда, сеедно. Може ќе избави некој друг од девојкава.

Сеа за вториот дел.

Пошто не знаеме како точно стојат работите, може да шпекулираме од она што има изјавено дечкото.
И покрај тоа што и дал полномоштво, доколку се разбрале парите да се користат за одредена намена, а девојката за друго ги трошела, има простор за пријава. И ќе се докажуваат и ќе се ебаваат по судови.

Од тоа што го прочитав ан другиот форум, имам впечаток дека не кажува се’. Не видов никаде каде што тој и кажува наменски да ги употреби парите.

А за првиот дел, еден во Канада беше поднел тужба на девојката зашто го оставила и дури и сметка и пратил колку му должи за броукен харт. Не ја доби парницата, колку што знам.[DOUBLEPOST=1405184926][/DOUBLEPOST]
И да му ги земе, ваљда е способен пак да направи пари, a таа ќе си остане курва.

Па што зборам јас? Пари се печалат, што сте запнале за парите? Девојката е курва затоа што му ги потрошила парите?
Колку дефиниции има за курва, да му се сневиди?

Па што зборам јас? Пари се печалат, што сте запнале за парите? Девојката е курва затоа што му ги потрошила парите?

Па има курвинска фаца а и прочитав дека го варала. У секој случај многу е грда, не знам што видел у неа.

Од тоа што го прочитав ан другиот форум, имам впечаток дека не кажува се’. Не видов никаде каде што тој и кажува наменски да ги употреби парите.

А за првиот дел, еден во Канада беше поднел тужба на девојката зашто го оставила и дури и сметка и пратил колку му должи за броукен харт. Не ја доби парницата, колку што знам.
Сеа ако тужиш за броукен харт, ништо чудно да добиеш анал секс и да се он да ресивинг енд.

Инаку доволно е она да каже дека и требаат за Х, да ги потроши за У и после да не ги врати за да се докажуваат после. Него јебеш га.

Сеа за вториот дел.

неверувам дека ги сјебала сите пари а и да ги сјебала сигурно ке и побараат сметко потврди, фискални и што ти знам за да ги оправда парите у спротивно( не викам дека ако приложи доказ кај ги потрошила дека нема да ја гонат за превара) ако нема го јаде затоа што она неможе да си ги задржи за себе, си мислите има полномоштво и ајде ке праам сеа што сакам...

момаков е у вин вин ситуација од секоја гледна точка само пречка е што ова се дешава у Македонија и нормално кој има повеќе врски тој ке го добие случајов

[quote="poimanemam, post: 6726167, member: 69062"]Па има курвинска фаца а и прочитав дека го варала. У секој случај многу е грда, не знам што видел у неа.[/quote]

Занемев! :cenzura:[DOUBLEPOST=1405195401][/DOUBLEPOST]Па има ли некој правник на форумов да ја разјасни мистеријата?

Ако мене некој ми даде пристап до сметката за да можам да ги користам парите (не е наведено за што), има ли право да ми ги бара назад затоа што сум му раскинала?
За да гониш некој за измама, треба да те измами. Не гледам во случајот дека девојката го измамила, освен што му раскинала и што повеќе не сака да биде со него.

Последно уредено:
Срце е Кристинка. Аххх изгорев за неа

[quote="poimanemam, post: 6726167, member: 69062"]Па има курвинска фаца а и прочитав дека го варала. У секој случај многу е грда, не знам што видел у неа.

Занемев! :cenzura:

Погрешно се изразив. Значи немам ништо против курвите, тие на поштен начин си го заработуваат лебот. Меѓутоа како се нарекува овој тип на "девојки" кои што во многу огромни бројки ги има во "државава" ако можам да ја наречам држава, или сеуште нема соодветно именување? Мислам дека на МАНУ тоа му е работа и треба да си ја заврши оти овака доаѓаме до недоразбирање...[/quote]

Се грижам за дечкото. Ако го тужи, ќе му ги земе сите пари.[DOUBLEPOST=1405169358][/DOUBLEPOST]

Па тоа е исто како јас да излезам на телевизија да плачам дека дечкото ме оставил и ми го скршил срцето, иако ми ветил дека ќе живееме заедно додека смртта не не’ раздели.

Која е разликата? Дечкото и дал пристап до парите, не барал од неа да инвестира, туку едноставно и дал пари. Не гладам дека таа го присилила. Него го лаже некој адвокат да му ги земе парите, па да остане не со таквото у раце скроз.
Ова му доаѓа исто ко лопов да ја тужи полицијата бидејќи го уапсиле за кривичното дело што го направил.

Ако имаш пари да платиш да серекламираш како дечкоти те оставил и ти го скршил срцето можеш на која сакаш телевизија тоа да го направиш.

Колку што го разбрав дечкото и дал полномошно да ги менува парите во девизи или денари и да ги орочи во банка а таа го злоупотребила полномошното па затоа ќе одговара кривично.

А јас да прашам: можно ли е девојката да го тужи што ја оццрнува по форуми и става слики од неа?
Може да му се фати, искрено кажано :D И да го тужи, ќе ги пребијат сметките на крај и ќе излезе дека таа пак должи 80к евра :P Само што тогаш ќе има судски трошоци за 2 постапки, наместо една. Ако и се исплати...слободно[DOUBLEPOST=1405213678][/DOUBLEPOST]
Ако мене некој ми даде пристап до сметката за да можам да ги користам парите (не е наведено за што), има ли право да ми ги бара назад затоа што сум му раскинала?

А ти одма да ги потрошиш, за било што така? Ах бе жени :facepalm: Јас водев финансии во фирми со дневен обрт од неколку стотици илјади денари. Имав пристап до сметките како да се мои. Ама изгледа сум глупав, па не ги потрошив целосно (инаку во овластувањето не пишуваше за што смеам да ги користам парите, туку пишуваше дека е целосно). И сега? Што правиме :facepalm:[DOUBLEPOST=1405213876][/DOUBLEPOST]
Ова му доаѓа исто ко лопов да ја тужи полицијата бидејќи го уапсиле за кривичното дело што го направил.
Не му текнало на некој, инаку и тоа ќе го видиш некој ден на вести :pos:

Последно уредено од модератор:
Девојката си го искористила сексот со него со цел да заработи пари,што и успеало(дури 80 000 евра,скапа курва).Овде не ти треба дефиниции,оваа ако не е курва незнам што е.

Девојката си го искористила сексот со него со цел да заработи пари,што и успеало(дури 80 000 евра,скапа курва).Овде не ти треба дефиниции,оваа ако не е курва незнам што е.
тешко на моронов си отана без пари, а госпоѓицава ќе си купи друг дечко (побогат) од стариов.

За да гониш некој за измама, треба да те измами. Не гледам во случајот дека девојката го измамила, освен што му раскинала и што повеќе не сака да биде со него.
Дали правно, нејзината постапка прекршила некој закон?
Не знам, но судот тоа би требало да го каже.

Дали постапила во склад со моралните и етичките начела тоа ти кажи ми.

Сигурно не е курва.
Кај курвите си на чисто, пари на рака - Мара за рака. Не гледам измама.

Сигурно не е курва.
Кај курвите си на чисто, пари на рака - Мара за рака. Не гледам измама.
Мислев за курва како карактер,не за професија.
тешко на моронов си отана без пари, а госпоѓицава ќе си купи друг дечко (побогат) од стариов.
Доколку има нормално судење женскава ќе го јаде,ова е класична измама.Кур мој што ќе најде побогат дечко,или каков било нормален дечко после ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom