Моментална физичка состојба (слики)

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
3 пати цело тело.
Секоја 2 недела менувам повторувања од 15,10,8,5 и правам дроп сетови и после одмор 1 недела.
Не знам што ве чуди но кога вежбав 2013 креваш 140 кг на мртво 5 повторувања со истото искуство.
Има техника што сум ја подобрил и усовршил.
И тренирам се експлозивност, хипертрофија, сила и одмарам за телото да не се адаптира.
И не знам што е толку чудно кога 150 дена пишував во дневникот за исхрана и тренингот.
A тоа дали користам или не да не ве брига, моја лична работа е тоа.
За разлика од тебе јас не се откажувам и барем помагам на луѓето вие седете дома и озборувајте си.

Sent from my HTC Desire 310 using Tapatalk
................................

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Od sto potocno ti se sostoi treningot ?
Моментално дроп серии со супер сетови, пример 3 дроп со еден супер сет за гради или 2 дроп со еден супер сет за трицепс.

После тоа јадам или банана или еден ред црно чоколадо или суво грозје, за да внесам малце шеќер во мене, па одам на стадио правам HIIT кардио, 100 метра спртин со 300 метра лесно трчање , така 4-6 пати , зависи колку издржам и колку сила имам.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
ImageUploadedByTapatalk1404140567.388552.jpg

Не е најтазе ама пред еден месец или помалку :)

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

A

Avenger99

Гостин
WP_20140703_011.jpg

Месец ипол повремено вежбање стомачни и трчање

Член од
13 септември 2009
Мислења
560
Поени од реакции
434
Ослабев вкупно 23кг за околу месец ипол-два(знам дека не е здраво aма таков ми е метаболизмот,не се изгладнував) без никаков посебен режим,намалив со јадење и ручав тоа што имам ама многу трчав и склекови правев(женски) :D. Уште треба да го чистам стомакот и да вежбам гради и бицепс
transf.jpg

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
Ослабев вкупно 23кг за околу месец ипол-два(знам дека не е здраво aма таков ми е метаболизмот,не се изгладнував) без никаков посебен режим,намалив со јадење и ручав тоа што имам ама многу трчав и склекови правев(женски) :D. Уште треба да го чистам стомакот и да вежбам гради и бицепс
Прегледај го приврзокот 97231
Ако е ова тачно а верувам дека е - ондак шо би рекол Панчев - КИДАМ КАПА мајсторе. Трк у терерана сеа и немој пак да се заебеш. Браво

Член од
13 септември 2009
Мислења
560
Поени од реакции
434
Па точно е,шо корист имам да лажам :D ... а пак заебуење нема шанси,сеа само може подобро да биде :D се осеќам 200 пати подобро од порано,за теретана искрено не сум..ме убива монотонија,си купив бучици планирам нешто лајт вежбање да ојачам па да фатам шипки у раце(street workout) :D
Ако е ова тачно а верувам дека е - ондак шо би рекол Панчев - КИДАМ КАПА мајсторе. Трк у терерана сеа и немој пак да се заебеш. Браво

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Можно ли е да ослабам 2 кила за 1 недела ? инаку сум активен 4 години теретана,и џит кун до,јадев здраво цело време само последниве 5-6 месеци се угојив поради x причини,последниов месец се вратив со исхрана,а само неделава внимавам ептен,намалив и на ЈХ,џанк фуд и такви срања не ставам во уста,и почнав да трчам и активно теретана,пијам и rappid cuts последниве 2-3 дена..

или ме ебе вагата :D мада дигитална е,не би требало :D

S

Stef Bachatero

Гостин
Можно е али што се тие килограми е побитно од самото мерење :)

Kajgana Shop

На врв Bottom