Напредувањето во тежината не е репер за добар изглед, ако ти е до тежина, бодибилдингот не е „спорт“ за тебе.Вежбам сериозно во теретана од септември без пауза.
Успеав од мизерни 80 кг на бенч да кревам 130кг, на мртво 190 кг и сега целта ми е да напредувам што е можно повеќе.
Претходно не се рачуна зашто не беше нешто сериозно.
Sent from my HTC Desire 310 using Tapatalk
Јас вежбам еден ден (двете години не ги рачунам пошто небеше сериозно)....Вежбам сериозно во теретана од септември без пауза.
Успеав од мизерни 80 кг на бенч да кревам 130кг, на мртво 190 кг и сега целта ми е да напредувам што е можно повеќе.
Перфомансите во вежбање кажуваат дали ќе напредуваш или не.Напредувањето во тежината не е репер за добар изглед, ако ти е до тежина, бодибилдингот не е „спорт“ за тебе.
you are on juiceee don't lie usВежбам сериозно во теретана од септември без пауза.
abe da kazes za pocetnik nekoj sto pocnuva pa zgolemil 50 i dosol do 70-80 ajde, ama ova mu doaga 1.5kg+ sekoja nedela, bas me interesira da go pises treningot, ako pretpostavime „nekako“ ti e mozno bez minimum 3 pati nedelno bench nema sansi .....Ајде нема везе, не навлегувајте кој колку трошел и што требал да се направи за тоа време. Едноставно за толку краток период не можеш да накачиш 50кг на вежба како бенч, освен ако не додадеш анаболици и друг тип на лекови, па пак нема да можеш за 7 месеци 50кг повеќе да туркаш. Физичкиот изглед па е друга работа за дискусија...