Носталгија за играта...

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Игришта кои нема никогаш да загинат

Medal of Honour: Allied Assault

и уште многу други за кои ме мрзи да барам слики сеа
Леле да, зашто новава (добро, не баш новава хаха) Medal Of Honour е толкаво срање?
Се сеќавам саати утепував на играва.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Абе и вие зезате. Не ви чинат овие игри со топ графика, поранешниве биле боље :D
Али тоа е... носталгија.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
За тие баш стари игри порано подолго време поминувавме пред компјутер за да прејдеме некоја мисија, немаа означување па да го следиш непријателот, немаа мини мапа со откривање на непријатели на која страна се движат, како се свртени, дали идат кон тебе, немаа stealth meter кој покажува дали непријателот те приметува додека се движиш. Значи многу поинтересни и потешки и подолги за играње од денешниве набиени со детали, mark & execute, last known position, drones, мали мапи, кратко траат и истите ги свртиш за брзо време, и уште од утре веќе не ја ни паметиш.
Жими сега Sniper Elite 3 е направена да се игра доста доооолго, ама ако играш без да означуваш, без да го следиш непријателот со помош на означување, значи тотално тактички да ја играш играва, мапите се огромни, непријатели има во секоја мисија преку 100тина, полна е и со багови, но пак е солидна.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Не зафркавај...Најдобрата игра што сум ја играл...Сега не можам да ја најдам за windows7...Лелеее со прекрстени испотени раце по цел ден сум возел...Левата рака на стрелките,десната на спејсот и R...Мислам дека до ден денес ја играат онлајн,ама не сум пробал да ја играм.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Не зафркавај...Најдобрата игра што сум ја играл...Сега не можам да ја најдам за windows7...Лелеее со прекрстени испотени раце по цел ден сум возел...Левата рака на стрелките,десната на спејсот и R...Мислам дека до ден денес ја играат онлајн,ама не сум пробал да ја играм.
Јас памтам дека бев премногу мал и прв пат на плејстејшн ја играв со другарчиња. Чутук невиден бев, нели почеток демек. После со Carnival многу работи тргнаа полесно :D

Како и да е, уште една игра од детството која ми праеше голем мерак.

4NHK0

Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Re-volt
Starcraft
Age of mythology
CS ама македноската :vozbud:
Call of duty 2
Warcraft lll
Syphon filter на playstation 1
Едит:Заборавив на МАМЕ32!
И сите игри од пазарските нинтендо ,,конзоли''
:place:[DOUBLEPOST=1405095438][/DOUBLEPOST]
Јас памтам дека бев премногу мал и прв пат на плејстејшн ја играв со другарчиња. Чутук невиден бев, нели почеток демек. После со Carnival многу работи тргнаа полесно :D

Како и да е, уште една игра од детството која ми праеше голем мерак.
Оригиналната е мислам за Нинтендо направена негде 97-98.
Ааа,да...И да се рече единственото нешто што го слушам од ,,ЕЛЕКТРОНИКА'' тие траките што одеа во позадика колку олд скул транс е само ееејјј...Слушни.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.592
Поени од реакции
59.357
Јас ја играм на windows 7

Ти треба само пачот 1.207 (околу 500кб)
Направи еден shortcut. Во патеката на шорткатот додади -sli, во Compatibility mode одбери Windows 98 и штиклирај Run as administrator

4NHK0

Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Јас ја играм на windows 7

Ти треба само пачот 1.207 (околу 500кб)
Направи еден shortcut. Во патеката на шорткатот додади -sli, во Compatibility mode одбери Windows 98 и штиклирај Run as administrator
Имав една симнато и работеше кога ќе ја уклучиш,ама кога ќе селектираш количка,мапа и кога ќе стиснеш ентер или што беше таму,само укопуваше и толку...

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.592
Поени од реакции
59.357
Имав една симнато и работеше кога ќе ја уклучиш,ама кога ќе селектираш количка,мапа и кога ќе стиснеш ентер или што беше таму,само укопуваше и толку...
Јавуваше некој ерор...
Исто и кај мене правеше на win7 (а претходно на XP работеше).

Со тоа што пишав погоре се среди проблемот :)

4NHK0

Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Јавуваше некој ерор...
Исто и кај мене правеше на win7 (а претходно на XP работеше).

Со тоа што пишав погоре се среди проблемот :)
На XPто и кај мене работеше,а на седмицата сега ти викам ме зафркава,ама како и да е ништо не играм додека не го сокршам компјутерот...Ми се рестартира на секои кога 15 минути,кога на половина час,кога на еден час,важно не издржува повеќе од час и пол-до сега 2-3 пати има толку издржано.И исчистен е,и термалната паста му ја сменив,и пак истото...Ај да не претерувам да не одам оф топик,го имам кажано ова и џабе.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
(се обидувам да) ја спуштам championship manager 1998/1999, ке биде лудница. Лука Тони како невиден талент за фантастични 2.3 милиони и безобразни 15,000 неделно:vozbud:
Не постои такво нешто, затоа не можеш да ја спуштиш. Се вика championship manager 3, а далеку поефтин и далеку подобар oд Тони на таа е Роби Кин, станува најдобар напаѓач у свет. :D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не постои такво нешто, затоа не можеш да ја спуштиш. Се вика championship manager 3, а далеку поефтин и далеку подобар oд Тони на таа е Роби Кин, станува најдобар напаѓач у свет. :D
Cheat бе... оди таму. За носталгија или за семантика ке лафиме овде, а? Гуглав по тие key words, пошо од таа сезона ми требаше. Е сега дали се викала 3 или стап од видра, nome interesa. Бајдевеј вчера ја спуштив, ама ми вика: za луѓе со напраена циркумцизија мора на XP да се игра. Не ми ја отвора бе. Инаку, ке видиме дали је 3 или 1998, од eidos.

Него, каков Роби Кин. Ти разбираш дека Лука Антонио е најдобар штрајкер (striker) на сите годишни времиња?

Kajgana Shop

На врв Bottom