Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
99% од ваквите гнасни работи се направени од Чкљарците..... се укажува на тоа дека се диво племе, дали во историјата, дали сега чим они се способни своето дете да го утепаат, што останува за другите....
На претходните страни кажав кој е само спасот...

Прво си го навредил членот, второ не ни држи предавања за исламот, колку тој бил добар и како ние гледаме на него.
Прво факт е дека исламот е штетен, второ не ми викај дека не е, зошто така сме мислеле само ради некои насилници, кога оние оџине ваши кои седат во шилцине и се дерат донекаде се поттикнувачи на конфликти.

Жално за Македонците кои ни ги убивтe:(

Да имаше во денешницава барем малку луѓе како Гоце Делчев, Питу Гули, Јане Сандански и останатите Македонски борци, сега мојава земја ќе беше мирна и чиста!
Koj zboruva za islamot? Kade rekov deka e dobar ili ne e?![DOUBLEPOST=1405093332][/DOUBLEPOST]
Сам себе цитирал :facepalm:
greska na cekori:гик:

Si se prasuval nekogas sebesi dali si premnogu opsednat so Islamot?! Licis na kako najgolemite homofobi (a tie vo poveketo slucai se pederi sto ne mozat da se pomirat so toa), preispituvaj ja verata kaj tebe, labavo, so ladna glava.

Abe forumxhii najpametni ste bile vie, aber nemate od politika, mislite deka so vakvi Islamski sranja se gubi ili se dobiva podrskata na golemite, toa ne razlikuva (megu drugoto) nas Albancite so vas, vie razmisluvate lokalno, nie globalno.

Ој Скиви, освен што не просветли дека @Beric Dondarrion всушност бил муслиман, сега ќе ни ја откриеш и тајната за поддршка на големите, и како да размислуваме глобално.

Ој Скиви, освен што не просветли дека @Beric Dondarrion всушност бил муслиман, сега ќе ни ја откриеш и тајната за поддршка на големите, и како да размислуваме глобално.
Nema tajna, site ke gledate za 15 godini kako pozicijata na Amerika ni za 0.1% nema da se smeni.

Nema tajna, site ke gledate za 15 godini kako pozicijata na Amerika ni za 0.1% nema da se smeni.
ох, но веќе е сменета.
Но, да не забегувам со офтопик.
Вие само молете се на Алах дека
- нема да се смени политиката на САД кон вас и
- нема да ослабнува нивното влијание тука.

Toa најверојатно ќе е во наредната епизода на оваа шпанска серија со американски корени. Нешто ко династија на времето, секој петок во осум, овде секој петок во еден и пол :)

ох, но веќе е сменета.
-a sto ako se smeni politikata na SAD?, ha oo IVAN NEMILOSRDNI postedi mi go zivotot.
-ako oslabnuva vlijanieto na SAD, ne gubi samo Albanija nego cel region vklucuvajci ja ovde i Makedonija.

A so sto ke ne sramnite, so dvata tenka sto gi imate, i tie so turkanje se palat be.
Е за ова целосно се согласувам со тебе. На вас тенк што прска вода не ви може ништо, за вас треба нешто појако :)

Кај Чкљарците убија Македонци, па уште се буните и да ги пуштат.
Наместо да се буните треба засрамено со главата надоле да ќутите, а вие овдека немири стварате.

Туку еве те гледам како истакнат Чкљарец кој е горд на делото на монструмите кои убија Македонци.
Кажи ми која е причината за која протестирате? За што сте омаловажени? Зошто барате да се ослободат шлајмовите?

A so sto ke ne sramnite, so dvata tenka sto gi imate, i tie so turkanje se palat be.
Невозможно е било што да се направи против будалите, затоа што будалите се така инвентивни.......
Него дај некоја сериозна причина зошто протестирате?

ох, но веќе е сменета.
Abe preku kur vise so Allah, daj izlezi malku nadvor i zapoznaj gi Albancite vo zivo osven tie 2-3 sto te opkoluvaat, klasicen primer na brainwash si.[DOUBLEPOST=1405094150][/DOUBLEPOST]
Невозможно е било што да се направи против будалите, затоа што будалите се така инвентивни.......
Него дај некоја сериозна причина зошто протестирате?
Ne me interesira za sto protestiraat, od koga pocnaa so tie zelenite znaminja ne gi podrzuvam, pa bilo i za dobroto na moeto semejstvo da bidat izlezeni, nema da mi cue k*** za sto protestiraat.

-a sto ako se smeni politikata na SAD?, ha oo IVAN NEMILOSRDNI postedi mi go zivotot.
-ako oslabnuva vlijanieto na SAD, ne gubi samo Albanija nego cel region vklucuvajci ja ovde i Makedonija.

И двајцата сте во право.

Ако ослабне САД и влијанието нејзино тука, тогаш албанија и албанците ја губат поддршката, а сите останати ќе ги изгубат албанците како добри сограѓани (онакви какви што се сега), сосе нобеловците се разбира.

Сите ќе изгубиме по нешто.

Molete se Amerika da menuva status, znaete od koga sme nie Albancite vakvi? Pa bi rekol od sekogas, mislite sme nemale nie vakvi glupavi idioti koi vikaat Allahu-Ekber, mislite poslednite 10 godini e ova, ne dusicki, sekogas imalo kaj nas vakvi degeni, i bile mnogu pobrojni, do pred 50 godini oxhite ni vikale da ne odime vo shkollo zosto ke staneme kauri, no sme toa nie Albancite. Znaete deka postoi zivot i nadvor od Makedonija, znaete deka Albancite vo ovaa drzava se samo 500 000 od 10 milioni nize cel svet, znaete deka samo od tie 500 000 tie vo Skopje imaat pogolema sloboda da vadat gjupsko zeleno zname, ajde be, bas sakav da se desi toa da receme vo Debar, ili Tetovo ili Struga, da gledavme kako ke pisnevte vie tuka, bile muxhi i ne znam sto. Daj gledajte so svoi oci, ne bodaat site bradive, a ako ste stvarno nacionalisti nemase da vi precat mnogu, vi godat ovie na vas, zatoa mi ide preku k** Berikov.

И двајцата сте во право.

Ако ослабне САД и влијанието нејзино тука, тогаш албанија и албанците ја губат поддршката, а сите останати ќе ги изгубат албанците како добри сограѓани (онакви какви што се сега), сосе нобеловците се разбира.

Сите ќе изгубиме по нешто.
i sto e tvojot film, posle idat rusija, kina,severna koreja bla bla bla, eve gi s iptarite pokoreni, templar i dordarion proglaseni za ratni heroji i dobivat po edna bronzena statuja sred skopje na mestoto kaj e sega Hasan Pristina i Majka Tereza.
Pa ovoj mozok vas ni vo 4-to oddelenie ne sum go imal.

Se cudam, sogragani ni ste, a edna ebena Evropa ne znae podobro od vas.

Пошто овие ја сакаат толку Америка овде треба Амерички рецепт: Смртна казна за монструмите од говеда осудени на доживотни. Ја на тоа ѓубре не би му дал да дише, не па вода и да јаде. Џганови!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom