- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.809
- Поени од реакции
- 85.890
Се јави и Ar-Rahman Милостливиот, да ни се изнасмее на нас кафирите.hahaahahahahaahahahaaahah!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се јави и Ar-Rahman Милостливиот, да ни се изнасмее на нас кафирите.hahaahahahahaahahahaaahah!
Koj zboruva za islamot? Kade rekov deka e dobar ili ne e?![DOUBLEPOST=1405093332][/DOUBLEPOST]99% од ваквите гнасни работи се направени од Чкљарците..... се укажува на тоа дека се диво племе, дали во историјата, дали сега чим они се способни своето дете да го утепаат, што останува за другите....
На претходните страни кажав кој е само спасот...
Прво си го навредил членот, второ не ни држи предавања за исламот, колку тој бил добар и како ние гледаме на него.
Прво факт е дека исламот е штетен, второ не ми викај дека не е, зошто така сме мислеле само ради некои насилници, кога оние оџине ваши кои седат во шилцине и се дерат донекаде се поттикнувачи на конфликти.
Жално за Македонците кои ни ги убивтe
Да имаше во денешницава барем малку луѓе како Гоце Делчев, Питу Гули, Јане Сандански и останатите Македонски борци, сега мојава земја ќе беше мирна и чиста!
greska na cekoriСам себе цитирал![]()
Si se prasuval nekogas sebesi dali si premnogu opsednat so Islamot?! Licis na kako najgolemite homofobi (a tie vo poveketo slucai se pederi sto ne mozat da se pomirat so toa), preispituvaj ja verata kaj tebe, labavo, so ladna glava.
Abe forumxhii najpametni ste bile vie, aber nemate od politika, mislite deka so vakvi Islamski sranja se gubi ili se dobiva podrskata na golemite, toa ne razlikuva (megu drugoto) nas Albancite so vas, vie razmisluvate lokalno, nie globalno.
Nema tajna, site ke gledate za 15 godini kako pozicijata na Amerika ni za 0.1% nema da se smeni.Ој Скиви, освен што не просветли дека @Beric Dondarrion всушност бил муслиман, сега ќе ни ја откриеш и тајната за поддршка на големите, и како да размислуваме глобално.
ох, но веќе е сменета.Nema tajna, site ke gledate za 15 godini kako pozicijata na Amerika ni za 0.1% nema da se smeni.
Toa најверојатно ќе е во наредната епизода на оваа шпанска серија со американски корени. Нешто ко династија на времето, секој петок во осум, овде секој петок во еден и полОј Скиви, освен што не просветли дека @Beric Dondarrion всушност бил муслиман, сега ќе ни ја откриеш и тајната за поддршка на големите, и како да размислуваме глобално.
-a sto ako se smeni politikata na SAD?, ha oo IVAN NEMILOSRDNI postedi mi go zivotot.ох, но веќе е сменета.
Но, да не забегувам со офтопик.
Вие само молете се на Алах дека
- нема да се смени политиката на САД кон вас и
- нема да ослабнува нивното влијание тука.
Е за ова целосно се согласувам со тебе. На вас тенк што прска вода не ви може ништо, за вас треба нешто појакоA so sto ke ne sramnite, so dvata tenka sto gi imate, i tie so turkanje se palat be.
Невозможно е било што да се направи против будалите, затоа што будалите се така инвентивни.......A so sto ke ne sramnite, so dvata tenka sto gi imate, i tie so turkanje se palat be.
Abe preku kur vise so Allah, daj izlezi malku nadvor i zapoznaj gi Albancite vo zivo osven tie 2-3 sto te opkoluvaat, klasicen primer na brainwash si.[DOUBLEPOST=1405094150][/DOUBLEPOST]ох, но веќе е сменета.
Но, да не забегувам со офтопик.
Вие само молете се на Алах дека
- нема да се смени политиката на САД кон вас и
- нема да ослабнува нивното влијание тука.
Ne me interesira za sto protestiraat, od koga pocnaa so tie zelenite znaminja ne gi podrzuvam, pa bilo i za dobroto na moeto semejstvo da bidat izlezeni, nema da mi cue k*** za sto protestiraat.Невозможно е било што да се направи против будалите, затоа што будалите се така инвентивни.......
Него дај некоја сериозна причина зошто протестирате?
Nema tajna, site ke gledate za 15 godini kako pozicijata na Amerika ni za 0.1% nema da se smeni.
-a sto ako se smeni politikata na SAD?, ha oo IVAN NEMILOSRDNI postedi mi go zivotot.
-ako oslabnuva vlijanieto na SAD, ne gubi samo Albanija nego cel region vklucuvajci ja ovde i Makedonija.
i sto e tvojot film, posle idat rusija, kina,severna koreja bla bla bla, eve gi s iptarite pokoreni, templar i dordarion proglaseni za ratni heroji i dobivat po edna bronzena statuja sred skopje na mestoto kaj e sega Hasan Pristina i Majka Tereza.И двајцата сте во право.
Ако ослабне САД и влијанието нејзино тука, тогаш албанија и албанците ја губат поддршката, а сите останати ќе ги изгубат албанците како добри сограѓани (онакви какви што се сега), сосе нобеловците се разбира.
Сите ќе изгубиме по нешто.