Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Ја имам факти за разлика од тебе... од самото убиство до ден денес што урлате по улици. Ја утнавте, сега сркајте :). И на кого ке пишеш кога намерно го тргнав маилот, не сум ваљда толку глуп. Знам дека некој идиот ке го искористи тоа.
Fakti za sto imas ti i fakti za sto nemam jas? Za policaec zboruvame koj dal podrska na protestite, ne zboruvame za sudenje na nekoi za ubistvo na nekoi drugi.
Ne mi treba emailot, ja znam stranicata od lokalnata policija, dobri bevte sto ja spodelivte.

Fakti za sto imas ti i fakti za sto nemam jas? Za policaec zboruvame koj dal podrska na protestite на кои се бара слобода за муџи кои скинале кафирчиња за Велигден и притоа се вика Смрт за каури и се вејат знамиња на џихадот, ne zboruvame za sudenje na nekoi za ubistvo na nekoi drugi.
Ne mi treba emailot, ja znam stranicata od lokalnata policija, dobri bevte sto ja spodelivte.
fixed

Некој не сака(ше) да има соживот Илумоус. Ти можеш да ме обвинуваш мене, или некој заќутан албанец од село кој сака да се тепа, или некој убиец кој случајно или не случајно е албанец. Но вистината е друга, обичниот смртник не покренува револиции, обичниот граѓанин не почнува војни, туку секогаш е жртва, тоа сме ние двајцата, па и сите граѓани на државата.
Обичниот смртник има мозок и ум кој му го дал севишниот да знае дека такви постапки не се во ред. За жал, такви гнасни постапки процентуално тежнеат на албанската страна.

Нешто овај Скиви многу на Дарданиа или како му е името ми личи, Него го нема денеска (по налог од партија, бан од форум или што и да е причина) и овај од нигде никаде наеднаш пропагира исти политики. Ај малку ѕирнете лог :)

Fakti za sto imas ti i fakti za sto nemam jas? Za policaec zboruvame koj dal podrska na protestite, ne zboruvame za sudenje na nekoi za ubistvo na nekoi drugi.
Пред 5 минути зборев со новинарот. Полека губите подршка и од американциве. Кога целосно ке ја изгубите, поаѓаме накај вас. Чекајте не... Ке ве срамниме со земја

Si se prasuval nekogas sebesi dali si premnogu opsednat so Islamot?!...
Јас опседнат со Исламот?
Не. Да бев опседнат со Исламот ќе одев по улици ќе викав Алаху Акбар и Смрт за Каури, бранејќи ги мачениците кои убаво им покажаа на кафирите за Велигден, ќе пишував по каурски населби Смрт за Каури, после молитва у петок, редовно ќе идев да ја каменувам црквата у Чаир, а на другите цркви ќе пишував УЧК или Смрт за Каури, ќе носев маичка со Ислам вил Рул Д' Ворлд, а за сите злосторства на ИСИЛ, АлКаеда, Боко Харам и Муслиманско Братство, врз тамошните кафири, ќе викав дека Србите ги измислиле (или Русите, или Груевски), ќе идев можда у Сирија, тамо имало, слушам, верска дозвола да се силуваат кафирки, и да не набројувам - да бев опседнат со Исламот sky ќе ми беше limit во изборот што да правам.

Ги стегнаа малкѕ американците иначе денес ќе видев
Не сум знаел дека Ким Мехмети е од Грчец. Од истото место е и убиецот на Анѓел од Ѓорче. Види какви случајности само.
Иначе овој Ким Мехмети пишуваше ги водел протестите.
Повеќе пати спомнав дека од тоа село има еден куп истакнати криминалци а 90% од селаните имаат прекршочни или кривични пријави.

Јас опседнат со Исламот?
Не. Да бев опседнат со Исламот ќе одев по улици ќе викав Алаху Акбар и Смрт за Каури, бранејќи ги мачениците кои убаво им покажаа на кафирите за Велигден, ќе пишував по каурски населби Смрт за Каури, после молитва у петок, редовно ќе идев да ја каменувам црквата у Чаир, а на другите цркви ќе пишував УЧК или Смрт за Каури, ќе носев маичка со Ислам вил Рул Д' Ворлд, а за сите злосторства на ИСИЛ, АлКаеда, Боко Харам и Муслиманско Братство, врз тамошните кафири, ќе викав дека Србите ги измислиле (или Русите, или Груевски), ќе идев можда у Сирија, тамо имало, слушам, верска дозвола да се силуваат кафирки, и да не набројувам - да бев опседнат со Исламот sky ќе ми беше limit во изборот што да правам.
не заборавај дека со радост ќе чекаше што поскоро да ги видиш девиците понесуваќи во нивниот пекол неколку каури по пат

Пред 5 минути зборев со новинарот. Полека губите подршка и од американциве. Кога целосно ке ја изгубите, поаѓаме накај вас. Чекајте не... Ке ве срамниме со земја
Abe forumxhii najpametni ste bile vie, aber nemate od politika, mislite deka so vakvi Islamski sranja se gubi ili se dobiva podrskata na golemite, toa ne razlikuva (megu drugoto) nas Albancite so vas, vie razmisluvate lokalno, nie globalno.

Јајапашината џамија е една од неколкутте џамии во Скопје кои не ја признаваат надлежноста на Исламската верска заедница.

Abe forumxhii najpametni ste bile vie, aber nemate od politika, mislite deka so vakvi Islamski sranja se gubi ili se dobiva podrskata na golemite, toa ne razlikuva (megu drugoto) nas Albancite so vas, vie razmisluvate lokalno, nie globalno.
A so sto ke ne sramnite, so dvata tenka sto gi imate, i tie so turkanje se palat be.

Обичниот смртник има мозок и ум кој му го дал севишниот да знае дека такви постапки не се во ред. За жал, такви гнасни постапки процентуално тежнеат на албанската страна.
99% од ваквите гнасни работи се направени од Чкљарците..... се укажува на тоа дека се диво племе, дали во историјата, дали сега чим они се способни своето дете да го утепаат, што останува за другите....
На претходните страни кажав кој е само спасот...
Si se prasuval nekogas sebesi dali si premnogu opsednat so Islamot?! Licis na kako najgolemite homofobi (a tie vo poveketo slucai se pederi sto ne mozat da se pomirat so toa), preispituvaj ja verata kaj tebe, labavo, so ladna glava.
Прво си го навредил членот, второ не ни држи предавања за исламот, колку тој бил добар и како ние гледаме на него.
Прво факт е дека исламот е штетен, второ не ми викај дека не е, зошто така сме мислеле само ради некои насилници, кога оние оџине ваши кои седат во шилцине и се дерат донекаде се поттикнувачи на конфликти.

Жално за Македонците кои ни ги убивтe:(

Да имаше во денешницава барем малку луѓе како Гоце Делчев, Питу Гули, Јане Сандански и останатите Македонски борци, сега мојава земја ќе беше мирна и чиста!

hahaahahahahaahahahaaahah!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom