Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Знаеш, неколку пати честиташе за работи кои тебе ти одговараа и баш испадна како што честита. Дури и ПЕС кога игравме кај мене. :D
Малеров не ти фаќа за сопствени потреби изгледа. :icon_lol:

Дарбите кога се употребуваат за сопствени цели, создаваат side effects. :D

И оние од Баерн вака се клештеа за Крос,ама им замина, за жал не кај нас туку замина таму каде што најмалку сакаа.Така да само продужите да се трескате од земја.

И оние од Баерн вака се клештеа за Крос,ама им замина, за жал не кај нас туку замина таму каде што најмалку сакаа.Така да само продужите да се трескате од земја.
:cautious:

Daj im gi be tamu Nani, Jang i Kleverli kako mamec za VIdal, kakov Evra kakve picke materine ne zasluzuva taka da napusti :/

Гардијан, Телеграф и BBC викаат дека Евра ке биде као smoothing thing over за Видал.

Ако го изведе ова Ед, му ја носам Рашида дома, му ја соблакам угољ гола, и ... си идам дома...

10337698_10152292719307746_5877373440481672624_n.jpg

Не пратам многу што се дешава, ама дали има шанса да се донесат и Видал и Ди Марија? Или само еден од овие двајца?

Фергусон за 25 години имаше 4 финалиња во ЛШ, Липи за 8 години во Јуве имаше 4 финалиња. Наназад во времето на Платини и Трапатони да не се враќаме.

Ова е тоа .. Башка Ферги го земаше моделот на Јуве за да го пренесе на неговиот тим .. Поздрав

Фергусон за 25 години имаше 4 финалиња во ЛШ, Липи за 8 години во Јуве имаше 4 финалиња. Наназад во времето на Платини и Трапатони да не се враќаме.

Ова е тоа .. Башка Ферги го земаше моделот на Јуве за да го пренесе на неговиот тим .. Поздрав

Изгледа не го зел моделот целостно, не не пратија втора лига за местење.

Изгледа не го зел моделот целостно, не не пратија втора лига за местење.
Никогаш не вели никогаш, со оглед дека имате плејада судии кои свиреа во ваша корист ... Најочигледен беше Хауард Веб

Никогаш не вели никогаш, со оглед дека имате плејада судии кои свиреа во ваша корист ... Најочигледен беше Хауард Веб

И јас би сакал ко тебе вака да го разбирам фудбалот, од мемина и трол фудбал а чат пат и од резултати. :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom