Бразил - Германија | 1/2 финале | 08.07.2014 | 22:00 | Стадион Минеирао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе игра финале?

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Не дека не се интересни смешките со Хитлер, но премногу луѓето Германија одма ги асоцира на Хитлер и нацисти. Германија е толку многу повеќе од лудиот австриски каплар, па не ли го слушавте Даре што убави работи кажа за Германија и германците.

Нека ја стави сликава некој една до друга со онаа кога на почетокот на првенството како напален коњ се дереше на химната пред натпреварот со Хрватска.
10410219_789893451042035_8537793818082895463_n.jpg

Не дека не се интересни смешките со Хитлер, но премногу луѓето Германија одма ги асоцира на Хитлер и нацисти. Германија е толку многу повеќе од лудиот австриски каплар, па не ли го слушавте Даре што убави работи кажа за Германија и германците.
Mене Германија ме асоцира на Октоберфест на кој не сум имал прилика да присуствувам, арно ама нивните навивачи (овде во Македонија) ме тераат да ги мразам. Многу надмено делуваат ко да се родени германци и се однесуаат ко ни е другите да сме некоја пониска класа или раса:)

Нека ја стави сликава некој една до друга со онаа кога на почетокот на првенството како напален коњ се дереше на химната пред натпреварот со Хрватска.
10410219_789893451042035_8537793818082895463_n.jpg
И?

Со цела почит кон Бразил ама по тоа жалење на ФИФА за картони, глупости, туркања преку судии и слично, редно беше циганите да си "заминат дома". А и на овој натпревар се фрлаа за пенал ко педерчиња. И после Робен бил дајвер... :icon_lol:

Овие две слики по илјада пати се постираат. :eek:

Баш ради химната ми станаа уште поантипатични, се дерат мислиш на војна идат. Епа нека пеат под туш сеа

После утакмицава Бразил не е повеќе фудбалска сила.

Бразилското знаме :pos:

aEwLo39_460s.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom