Не дека не се интересни смешките со Хитлер, но премногу луѓето Германија одма ги асоцира на Хитлер и нацисти. Германија е толку многу повеќе од лудиот австриски каплар, па не ли го слушавте Даре што убави работи кажа за Германија и германците.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mене Германија ме асоцира на Октоберфест на кој не сум имал прилика да присуствувам, арно ама нивните навивачи (овде во Македонија) ме тераат да ги мразам. Многу надмено делуваат ко да се родени германци и се однесуаат ко ни е другите да сме некоја пониска класа или расаНе дека не се интересни смешките со Хитлер, но премногу луѓето Германија одма ги асоцира на Хитлер и нацисти. Германија е толку многу повеќе од лудиот австриски каплар, па не ли го слушавте Даре што убави работи кажа за Германија и германците.
И?Нека ја стави сликава некој една до друга со онаа кога на почетокот на првенството како напален коњ се дереше на химната пред натпреварот со Хрватска.
![]()
Што и?
Нека ја стави сликава некој една до друга со онаа кога на почетокот на првенството како напален коњ се дереше на химната пред натпреварот со Хрватска.