Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум читал ама нема шанси да го дадат посебно не за тие пари. Хумелс има договор до 2017та и е најважен играч на Дортмунд уште пред Ројс.Е сега незнам колку е точно, ама наводно сме понудиле 23.5 милиони фунти за Хумелс.
@Igorcemk , дали имаш прочитано ваква работа?
Со чекот од Барса во висина од 80м фунти, во авион, пред врата на Клоп и му викаат „а ви како те“, чекот во џеб и под рака Ројс и ХумелсНе сум читал ама нема шанси да го дадат посебно не за тие пари. Хумелс има договор до 2017та и е најважен играч на Дортмунд уште пред Ројс.
Ти пак имаш пиено. Немој дете не чини толкуЕ сега незнам колку е точно, ама наводно сме понудиле 23.5 милиони фунти за Хумелс.
@Igorcemk , дали имаш прочитано ваква работа?
кој е тој? изгледа ти не следеш доволно фудбал сезонава, дечково гази игра крило трча како луд назад напред, колку само помага и во одбрана..брзина и дриблинг одличен.
Кол е веќе во Рим така да не се надевајте на него.
Ти пак имаш пиено. Немој дете не чини толкуКој ни го дава нас Хумелс и тоа за 23 милиони? Ние ќе го купиме Ловрен како тргнало за 25 и Агер ќе го шитниме за да биди Туре четврти стопер. Како вика Паљото - УРААААААААА[DOUBLEPOST=1404771870][/DOUBLEPOST]
A ние изгорени бевме по него
Да не беше ситуацијава ваква каква што е, за ова што нема да го земиме Кол имаше фешти да има овде
Пица, дуѕри сеа го видов цитатот, не можам да те цитирам, ај ќе правиме муабет откако ќе изигра една сезона Марковиќ кај вас![]()
Стварно не знам зашо се негативни толку за трансферовИ со @Mileisreknisibile да правиш муабет.
Дечково пре би го имал во тим Мирко Ивановски него Маркец.
Абе толку разбира и суперстар.Стварно не знам зашо се негативни толку за трансферов
под број 1 - не чини многу, 20 милиона не се ништо денес поготово за ПЛ клуб
под број 2 - како што кажа Syn, дечково ора по терен, офанзива, дефанзива, не изиграва ѕвезда
под број 3 - многу топло надвор.
Е убаво погоре споредба со Ангеле и за него викаа дека е преплатен, секирче дека бил па сеа е во тимот на годината барем според мене![]()
Дека не сакаме да дојди. Сега ако имало некој што го сакал тоа не знам. Можда Скаузеров го сакаше не ми текнува ама нетипично за него. Обично бара квалитетни играчи не пензионери како овојПа гледам наназад пишувавте за него.
Стварно не знам зашо се негативни толку за трансферов
под број 1 - не чини многу, 20 милиона не се ништо денес поготово за ПЛ клуб
под број 2 - како што кажа Syn, дечково ора по терен, офанзива, дефанзива, не изиграва ѕвезда
под број 3 - многу топло надвор.
Е убаво погоре споредба со Ангеле и за него викаа дека е преплатен, секирче дека бил па сеа е во тимот на годината барем според мене![]()
Има нешо шпекулации за Јаја Туре, ама чисто сумњам дека ќе го земат.