ne zabeguvaj...ke najdam zhenska civ mazh e na pechalbaНајди си и ти дечко шо работи Авганистан или Ирак и собери му ги парите
ne zabeguvaj...ke najdam zhenska civ mazh e na pechalbaНајди си и ти дечко шо работи Авганистан или Ирак и собери му ги парите
Муабетот ми е кога веќе на сите глупости што правела ЗАМИЖУВАЛ па и на ова:.....
Дај научиме и јас како да ги познавам по фаца.Jako пи*енце!Би ја пробал!Сакам вакви искусни али за тие пари не вреди.Се дава ли за вакво 80000 евра,Јас би максимум 500 евра и тоа во 5 сеанси.Овој два пати ја пробал(дали и толку) и оп 80к евра
Туку шала на страна,ама по фацата и воопшто целокупниот став,ја гледам дека оваа е пребиена од еб*ње.Партали ја правеле.И тоа којзнае колку души.Зборот ми е дека оваа не ја еб*л еден,туку повеќе
Abe lepoticaЗатоа памет во глава и барајте грда женска, што е сигурно сигурно е. Плус и онака за 5-10 години секоја женска ќе ви е грда и здебелена.
Точно дека се правел свесно, али не го правел тоа за оваа кучкава да го ограби!Онда сега ми е крајно глупо да кука и плаче по медиуми за нешта што свесно го направил. И ова инсистирање да ја обрука преку објавување нејзини слики за да сите ја дознаат ми е крајно очаен момент. Ако веќе си давал пари и дозвола на истите да ти врши трансакции и претварање долари во денари, и си и дал доверба не на 2 месеца него 3 год тоа истото да го прави ШТО КУКАШ СЕА И СЕ ЖАЛИШ ! Тоа е .....Си направил глупост, си и идел по воља, одобрил све што посакала да прави со твои пари, и тоа на девојка која те вара и плус не ти е ни венчана сопруга..Со пари не се купува љубов и задржува курва - ке си најде нов спознор...
И друга да била истото ќе се случило ! Така да си има поговорка шибаниот шибан, тепаниот тепан !Точно дека се правел свесно, али не го правел тоа за оваа кучкава да го ограби!
Па да не и покажува слики? Јас сум за сликата на секоја бандера да и биде залепена, а не да не се знае која е.
И не треба он да се срами зш бил наивен, оваа курвава треба да се срами, заедно со цела нејзина фамилија.
и за то ти требат пари, значи прво некој печалбар најди, него исцицај го (и финансиски) и после префрли се на женскиne zabeguvaj...ke najdam zhenska civ mazh e na pechalba
Секој се прави овде маж,еб.ч, швалер, секој 100% сум сигурен запознал или ке запознае некоја женска во животот што ке игра мајтап со него не баш до овој степен каков во случајот ама пак ке имаш некоја п.чка што знаеш дека игра мајтап со тебе ама пак ја посакуваш тоа е моќта нивна ама нашиот балкански тежок меналитет не го признава тоа и секој се прави казанова. Типот во случајот е ептен екстремно глуп што е тука е, толку пари што е најлошо тешко заработени на татко брат не би дал, за жена не се прави муабет а камоли девојка, можеби на мајка ми да. Сите мажи се глупи кога станува збор за п.чка ама има лесен глуп,среден глуп,тежок глуп и екстремно тежок глуп како дечково. Тој сам себеси се потценувал со пари сакал да држи девојка значи он знаел дека таа не го сака каков е, туку и треба некоја друга силна причина за да биде со него, некој вели дека он сакал ништо да и не недостасува додека тој не е тука па пичка му материна за секојдневни, основни трошоци не ти требаат 80илјади евра, тоа е, а има и типови кој и друштво сакат така да одржават со пари се сомневат во нивните способности па сега стварно жал ми е за такви типови