душичка малаНезнам највероватно добив инспирација од тебе и твојот пост.
edna e .....Pa pisi ja de so ime i prezime ako ja znaes stom tvrdis deka e od Kratovo,site da ja znaat, kako onaa drugata sto ja pisaa koja e od Aerodrom?
Најди си и ти дечко шо работи Авганистан или Ирак и собери му ги паритеkanal5 komentari:
Devojkata se vika Kristina Atanasovska, 27 godini,zhivee vo naselba Aerodrom....srekja pa sum vo Avtokomanda i sho nemam pari
Можам да го замислам патетичното предавање на морални вреднисти на Мачорка ако беа сменети улогитеШо е најсмешно сите жени на темава го исплукаа дечково у стил дека е наивен и се подразбира дека на жена не се верува
А идеш у ЉиС подфорум и мислиш све со ангели збориш, па морал проповедаат, етика, па совети делат кој како каде згрешиил.. абе шта речи..
Не, туку дека за неа ако треба ќе го ризикува животот во Ирак за да и обезбеди се што ќе посака, а искреноста во својата намера ја има поткрепено со тоа што ќе и даде полномошно со цел да не и фали нешто додека го нема. Тоа не е купување, туку исказ на љубов и заштитнички став спрема личноста која ја сака. Многу наивно мора да признаам ама на светот за разлика од сите еба*и на форумот има и луѓе кои се тешко наивни и кога еднаш ќе фатат девојка за нив е единствена и се слепи за се друго. Има и девојки такви кои ќе бидат тепани, малтретирани, понижувани ама сепак се со некој кој го сакаат (примери на секој чекор). Тоа може на сите нас овде да ни е чудно, па дури и смешно, ама за некој не е. Така да верувам дека ова е со намера да и овозможи се не дека сака да ја купи, туку дека не сака нешто да и фали во животот. За жал одбрал погрешна личност. Доволно е само една слика да видам и веќе знам каква е ама пак ќе повторам сите не гледаме со исти очи.Штом типов вика дека со парите сакал да и ја докаже големата љубов за неа, дечково сакал да ја задржи со кеш и на некој начин ја купувал со тоа да остане со него.....И сеа друг му е крив
Jako пи*енце!Би ја пробал!Сакам вакви искусни али за тие пари не вреди.Се дава ли за вакво 80000 евра,Јас би максимум 500 евра и тоа во 5 сеанси.Овој два пати ја пробал(дали и толку) и оп 80к евраСлучајно читајќи еден друг форум за автомибилизам, (го ѕирнувам чат-пат) видов дека напатениов од случајот е регистриран таму и има тема отворено за тоа, еве можете да видите, има повеќе слики и име и презиме на курвата.
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,14797.0.html