Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.992
- Поени од реакции
- 22.197
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не, ти си си изнервирал за коментариве наши овде, никој нерече за фудбалот. А и ко сме 15-20 годишни деца не знам шо си го трошиш времето овде со нас, глеаш дека дркаме сите на ван Гал овде, оди барем ти можеш како постар да е..ш во ова време... ај поздрав уште еднаш.Брат, сеа се прибрав и од утакмицава не изгледав ни 10 ебани секунди.Tака да, на кој основ да се нервирам??? Помина дете времето кога јас се нервирав за фудбал.А најмалку па дасе нервирам заради дискусија со 15-20 годишни попалени деца( со ретки исклучоци)
не, ти си си изнервирал за коментариве наши овде, никој нерече за фудбалот. А и ко сме 15-20 годишни деца не знам шо си го трошиш времето овде со нас, глеаш дека дркаме сите на ван Гал овде, оди барем ти можеш како постар да е..ш во ова време... ај поздрав уште еднаш.
не, ти си си изнервирал за коментариве наши овде, никој нерече за фудбалот. А и ко сме 15-20 годишни деца не знам шо си го трошиш времето овде со нас, глеаш дека дркаме сите на ван Гал овде, оди барем ти можеш како постар да е..ш во ова време... ај поздрав уште еднаш.
Да знаеш само и да го немаше делот за ван Гал ќе ти мавнев лајк на постот. Да не мисли народот оти е ради него, па пак да тргнат во офанзива.„Да беше фудбалот театар, Трагедијата ќе се викаше Холандија“...за среќа вечерва не беше така
Коста Рика за мене е хит на Првенството, без разлика кој ќе биде шампион. Но денеска реално победи подобрата екипа, и за среќа на првенството, Холандија ќе игра со Аргентина. Коста Рика се надмина, се бранеше лавовски, но за да добиеш еден натпревар потребно е да постигнеш и некој гол. Денеска ги бараа пеналите, и ги добија, но налетаа на одлично пеналџиски расположена екипа. Ван Перси, Робен. Снајдер, Кајт (а се кладам дека 5тиот изведувач беше Хунтелар), се играчи кои заедно во своите кариери промашиле 5 пенали. Колку што ми е мило за Орање, толку ми е криво за Костариканците.
На крај браво за Ван Гал, кој покажа ма***а, кога го повлече ( Инди мислам беше), и влезе Хунтелар, плус потегот со Крул. Ќе биде големо засилување за Јунајтед.
П.С. Каков бокс би му мавнал на Крул заради неговото провоцирање, па од 4ца пеналџии на 3ца нешто му зборуваше, сељак. Брани ако ти се брани, ако не излези си поарно. Колку само мразам провокатори.
се играчи кои заедно во своите кариери промашиле 5 пенали.
па затоа курињо е фудбалски бог ... 0/10/0 офанзивна формација и 0/0/10 дефанзивна формација .... идии изгуби да те видамХоландија ја не памтам кога играла вака лошо.
Да имаш вакви играчи и да се браниш против една Костарика треба да си Мурињо...
Ван Перси вчера очаен...мислам добро се знае дека веќе во сезониве и нема да биде на ниво од претходниве години ама вчера беше срање.
Па и другите играчи очајни беа. А и Ван Гал, Ленс го става да ја реши утакмицата....Ленс !...
Ти ибам светското дебилно ти ебам.
Koи муда брат против костарика игра само со еден шпиц 105 минути..не треба муда за тоа...само здрав разум...да кажеш стаил да игра со 4 шпица или 3 онда ај до негде да кажеш имал муда ама вака...во 105 минута праи измена става 2 значи не 3 не 4 туку втор шпиц против Костарика која цело време се брани и тоа се муда? Едино што направи добро цел натпревар единствен потег беше крул што го стави и фати два пенали кои беа млитаво изведени ама сепак ги фати... премиер лига не се освојува со нерешени резултати и на пенали...или па со одглумени пенали како што помина со мексико..затоа мислам дека ќе си има проблеми во манчестер...„Да беше фудбалот театар, Трагедијата ќе се викаше Холандија“...за среќа вечерва не беше така
Коста Рика за мене е хит на Првенството, без разлика кој ќе биде шампион. Но денеска реално победи подобрата екипа, и за среќа на првенството, Холандија ќе игра со Аргентина. Коста Рика се надмина, се бранеше лавовски, но за да добиеш еден натпревар потребно е да постигнеш и некој гол. Денеска ги бараа пеналите, и ги добија, но налетаа на одлично пеналџиски расположена екипа. Ван Перси, Робен. Снајдер, Кајт (а се кладам дека 5тиот изведувач беше Хунтелар), се играчи кои заедно во своите кариери промашиле 5 пенали. Колку што ми е мило за Орање, толку ми е криво за Костариканците.
На крај браво за Ван Гал, кој покажа ма***а, кога го повлече ( Инди мислам беше), и влезе Хунтелар, плус потегот со Крул. Ќе биде големо засилување за Јунајтед.
П.С. Каков бокс би му мавнал на Крул заради неговото провоцирање, па од 4ца пеналџии на 3ца нешто му зборуваше, сељак. Брани ако ти се брани, ако не излези си поарно. Колку само мразам провокатори.