Холандија - Костарика | 05.07.2014 | 22:00 | 1/4 финале СП | Fonte Nova

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Br0NaFkCcAEHe2O.jpg
Br0NaFkCcAEHe2O.jpg
Нема разлики на сликиве бе. Се отепав барање. Дај други.

WoW видовте ли што направи Луис Факинг Ван Велемајстор Гал? Која анализа човече, ејјј спремал анализа за пенали против Коста Рика, башка мајндфакот со Крул ау ау ау +18 е работава. Овие ако се спремни за Џаспер, Луис Врховниот им го бута Крул [emoji23][emoji24][emoji146][emoji146][emoji146][emoji146][emoji146][emoji146][emoji146][emoji146][emoji146][emoji146][emoji146][emoji146][emoji146][emoji146][emoji146][emoji146][emoji184][emoji184][emoji184][emoji146][emoji146][emoji146][emoji146][emoji146][emoji146]

Ни се лутам, ни се нервирам.А богами и како сум опуштен вечерва, ништо неможе да налути,изнервира.Уште од самиот почеток сум против Аргентина,и крајно ќе се разочарам ако тие го освојат.Така да сигурно во 1/2 ќе навивам за Холандија, јас немам ништо против нив или ВГ ама го потековте со чичково.Ако се испосереја немаше да има врска со него тогаш ама сега го потите со глупости.
Не после изгледано светско, Уругвај уште пред почеток знаев дека ќе се изгубат во просторот.Тие и насреќа или со помош на судии поминаа групи(незаслужено).Не дека очекував Коста Рика да стигне до овде, нормално како и сите очекував во групи да го јадат.Ама веќе кога стигна до 1/4 секоја екипа што влезе во 1/4 би ја издоминирала со 2 разлика, а вие со господ ваш ВГ се кефосувате што го сменил голманот :S
Добро де па и ти не гледаш дека се заебаваме намерно да се палат овде, до толку не можеш да спознаеш.... само преглупи се тезиве као не е до тренерот 6 утакмици по ред, мораш да признаеш или барем немаат логика. Ја тепаат Шпанија, до Робен и РвП било, не можат да дадат 120 мин гол, до Ван Гал било. Мене тоа ми е иритантно, остави овде што се мајтапат цело време :)[DOUBLEPOST=1404604700][/DOUBLEPOST]ееее Џони браво, ете тоа заборавив да пишам, дисциплината. И играчите и ЛвГ рекоа, ние не сме одличен тим, класа тим, ние сме само дисциплиниран тим кој сака да го освои СП. Секој си ја знае работата, со Влаар од Астон Вила, со Верхаг, Јанмаат, Ленс, само така можеш да стигнеш далеку.

Леле смешни дечиња.ХИ ХИ ХИХ ИХ И се пресмејв , бравос.В машина ме зедовте нема што,шеги на високо ниво.Се потврди тоа што го мислев одамна,шегите од фан клуб Гејчестер на рамниште со оние на Војче Китановски.

Леле смешни дечиња.ХИ ХИ ХИХ ИХ И се пресмејв , бравос.В машина ме зедовте нема што,шеги на високо ниво.Се потврди тоа што го мислев одамна,шегите од фан клуб Гејчестер на рамниште со оние на Војче Китановски.
Па со оглед на рантот што го пружаш, те зедоа :)

Заслужена победа, уште не ми е јасно како успеа Костарика да не прими 3 гола. Али уште од старт знаев дека се спремни за да стасаат до финале, играат најубав фудбал досега на светсково, очекувам да освојат. Ван Гал ѕвер, не знам како можеше толку мирно да ја прати утакмицава, алал нека му е, исто и за Робен, прејак играч, се докажа и тука. Само не ми се свиѓаа тоа дебилниот голман што ги провоцираше играчите на Костарика, сељак, ја упропасти утакмицата. :mad:

Добро де па и ти не гледаш дека се заебаваме намерно да се палат овде, до толку не можеш да спознаеш.... само преглупи се тезиве као не е до тренерот 6 утакмици по ред, мораш да признаеш или барем немаат логика. Ја тепаат Шпанија, до Робен и РвП било, не можат да дадат 120 мин гол, до Ван Гал било. Мене тоа ми е иритантно, остави овде што се мајтапат цело време :)[DOUBLEPOST=1404604700][/DOUBLEPOST]ееее Џони браво, ете тоа заборавив да пишам, дисциплината. И играчите и ЛвГ рекоа, ние не сме одличен тим, класа тим, ние сме само дисциплиниран тим кој сака да го освои СП. Секој си ја знае работата, со Влаар од Астон Вила, со Верхаг, Јанмаат, Ленс, само така можеш да стигнеш далеку.

Абе знам дека се дупите,ама на почетокот пред да паднат дискусии за Вг стварно се радувавте.
Бтв и јас се ладам, далеку од пелење е :D
Нормално дека има врска тренерот,ама имаа и среќа низоземциве досега а особено со мексико.Ван гал е далеку од мурињо,саф,дел боске ( се разбира според мене).Имате сезона пред вас ќе покаже времето

Да знаеја од ДФБ дека можи да се игра без тренер, немаше да го пуштат Лев во Бразил. Just sayin'... :cautious:

брат ти не да се изнервира вечерва, уште малце нервен слом ќе добијаш. Ај одмори тро, позз.

брат ти не да се изнервира вечерва, уште малце нервен слом ќе добијаш. Ај одмори тро, позз.
Брат, сеа се прибрав и од утакмицава не изгледав ни 10 ебани секунди.Tака да, на кој основ да се нервирам??? Помина дете времето кога јас се нервирав за фудбал.А најмалку па дасе нервирам заради дискусија со 15-20 годишни попалени деца( со ретки исклучоци)

Ај да си излезам од темава, гледам се дупите... Срамота е да ви стојам над глава. Поздрав. :icon_lol:

Или пишувајте као што се пишува или ич не пишувајте, сеа ја на секој пост ќе дешифрирам ДФБ , ЛВГ, ЛПР, ЊХС, ЖРК, ШЕР, КУР.
:D
Абе да беше дкф или лпр ајде. Ама ВГ сигурно го имаш научено.

да да, најјакиот тренер на денешницава издоминира со својот подмладен тим и со 3 гола разлика ја наполни коста рика . Абе очај сте вие фановите на Манчестер,ОЧАЈ. Го потековте за за мената, абе алал да му е на тренерот,ама заброавате дека играше против КОСТА РИКА.Не дека имам нешто против него, ама го потите и вие манчестеровците со него а и хејтериве.Ајде, ме потсетивте на времето кога роналдо педеров играше за вас, досадно ко пролив бевте тогаш па долго ве немаше мораше да се појавите пак.И лани со МОЈСИЕ се возбудувавте пред почеток на сезона па ве снема некако во ноември.позз кис, и очекувам да ме цитира некој просветител и да ми одговори со ОК.

Премногу ја потценуваш Коста Рика.Само за потсетување...истава оваа Коста Рика што ја правиш како да е Андора или Луксембург победи противи Италија и Уругвај,изигра нерешено со Англија,ги елиминираше јужните педери во 1/8финале и е единствената репрезентација на светсково што ги пакува куферите,а нема пораз по 90 или 120 минути игра.Не викам дека се репрезентација од највисок ранг,но на светсково докажаа и покажаа дека знаат тактички да играат феноменално и докажаа дека и покрај тоа што немаат јаки играчи на имиња можат да се носат СО СЕКОЈА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА само заради тоа што играат со срце за својата земја и играат максимално дисциплинирано и тактички прецизно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom