Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно е да викаш добар ши птар е мртов албанец или добар каур мртов каур.На никој од надвор курот не го заболе,зошто не разбира. Но кога 3000 маса викаат "алаху агбар" цел свет знае што значи тоа на што асоцира, идламски тероризам. Следниот пат кога ќе протестирате памет у глава што викате, можеби тогаш уса еу и други ќе поверуваат дека сте жртви. Но вака сами се ебете.За Среќа наша.На овој начин не се придобива доверба, извештајот на МВР
Имаше и други извици , но ете одбрале да прават политика, не е добро вака.
Ме интересира дали кога се пее Мртов ш*птар ....... го стават во извештај.
Протестите вакви или такви беа насочени кон судот и власта (настрада и централата на ДУИ) ... но не настрада ниеден имот на македонец. (за палење да не збориме) , а се работеше за огромна маса на луѓе. Тоа е за поздравување, пошто останатите секогаш го прават спротивното.
Кој ти кажа дека се плашиме? Ваше е да пробате а наше е да се одбраниме. И ако се невини овие, што мислиш ти Ахмети и Тачи ќе се криеа како пичина? Или вашиве пријатели од ЕУ немаше да се бунат? Ајде доста веќе, сите ве научија колку сте невини.Времето за глумење помина, цел свет ве знае како брадосани терористи во Авганистан, Сирија, Ирак... Милошевиќ е мртов немаат веќе ќар од вас.spremni se sve da napravat pa i da zatvorat nevini luge, od sekogas postoi stravot na makedoncite da ne ja izgubat drzavata. toa i nivnite luge go vikaat.
nov list ae pozzzНе сум изненаден туку сум разочаран.
Башка и сеа што видов дека у темава дека преовладуваат лични навреди од луѓе и се подржувани од луѓе што имаат поголеми комплекси од Монт Еверест ми ја згади онака згадената тема кај што се бранат овие терористи што извршија егзекуција на 5мина ни криви ни должни луѓе.
Е тоа ме нервира кај форумов.
а тие двајцата на косово за што ги уапсиле ?ali treba i vie da razmisluvate slucajov e mnogu somnitelen. bidete iskreni luge so nikakvo kriminalno minato taka da ubivaat nevini luge ne e logicno.
i da bea stvarno teroristicka grupa nemase da spijat doma taa vecer koa gi fatija. i ako vi teknuva na pocetokot koa gi fatija bea nad 20 demek grupa teroristi. a naredniot den gi pustia 15 od tie teroristi, aj razmislete kako e mozno da se pustat grupa organizirani teroristi?!
Мислам дека дечково нешто те праша. Нели како што кажа треба да бидеме реални. Чекаме реален одговор.ali treba i vie da razmisluvate slucajov e mnogu somnitelen. bidete iskreni luge so nikakvo kriminalno minato taka da ubivaat nevini luge ne e logicno.
i da bea stvarno teroristicka grupa nemase da spijat doma taa vecer koa gi fatija. i ako vi teknuva na pocetokot koa gi fatija bea nad 20 demek grupa teroristi. a naredniot den gi pustia 15 od tie teroristi, aj razmislete kako e mozno da se pustat grupa organizirani teroristi?!
Абе сега читам го нашле тоа палестинче што било киднапирано пред некој ден. Луда работа го запалиле живо, а имало само 16 години.Na siptarskiot rap, makedonskiot i celiot balkanski samo vlakna na madinjata moze da mu lizat, ostaj ti go ovoj gold ag sto vrska nema.
кога тоа станавте рапери деNa siptarskiot rap, makedonskiot i celiot balkanski samo vlakna na madinjata moze da mu lizat, ostaj ti go ovoj gold ag sto vrska nema.
Приметуваш дека мултикултурализмот е мртов и дека мора да избереш страна ако не сакаш да си во средина !??!?!Сликата е од агенцијата МИА вчера што сликале на Бит-Пазар и баш таа слика навистина ми остави впечаток како е испаднат дечкото што протестира, инаку не е фотошоп сликата ![DOUBLEPOST=1404587603][/DOUBLEPOST]
Јас си го кажав моето мислење, не поддржувам никакви тоталитарни срања и Исламизам и Фашизам во канта ... национализми, религии и бул-шит идеологии кои повикуваат на употреба на гасни комори, 100% етнички чистења/геноциди и 100% расно, национално и религиски чисти држави тоа кај мене друже не проаѓа ... тоа што голем број на луѓе претежно млади лица и од двете страни се лоботомирани дали од системот дали од родителите или пак од слабиот образовен систем или од незнам што друго и се навлекле на срање идеологии е веќе сериозен институционален проблем !
Ti ke pilotiras !? Hahah,brajkata od ukraina sto dojdoa da pilotirat vo 2001 za vas poleka gi snemuva,nisto od dronoviОдма се пријавувам за да пилотирам со нив.Колку добро,ем можеш шиптарското ѓубре да го дигнеш во воздух,ем можеш да ја приближиш камерата на дронот и да гледаш од блиску како летаат раце,ноце.
Исто така имаш и опција и да ја успориш снимката,за подобро уживање во глетката.Епски малку да биде.Само уште 3д треба да стават на нив.[DOUBLEPOST=1404561701][/DOUBLEPOST]Луѓе знаете ли зошто на шипптарска свадба има многу слатки.
Некои викаат,за да ги тргало мувите од фацата на невестата.
NATO,EU,More,Turizam,2 drzavi,2 nobelovci,IdentitetЛол
Колку и да е кич и да е копија, барем правиме нешто што потсетува на цивилизација, култура, вие што правите да ве чујам? Убиства? Шверц на дрога? Трговија со органи? Проституција?
Леле колку племенит и благороден народ![]()